Vacature Hands-on PLC Software Engineer - Dordrecht

Dordrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat hier aan de slag als hands-on PLC Software Engineer. Als PLC Engineer ben je verantwoordelijk voor het schrijven, programmeren en testen van PLC Software voor verschillende projecten. Je gaat veelal zelfstandig aan projecten werken, zijn het grote projecten, dan kan het zijn dat je samen met een collega aan de slag gaat. Je zult dit hoofdzakelijk doen in Siemens S7 maar je komt soms ook in aanraking met Allen Bradley. Tevens ga je de machines waarvoor je de software hebt geschreven op locatie in bedrijf stellen, dit is voornamelijk binnen Europa. De inbedrijstelling neemt tot maximaal 40% van de tijd in beslag en is nooit meer dan 2 weken achter elkaar. Tot slot ga je ook storingen verhelpen, dit kan zowel on site als op afstand zijn.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een achtergrond in machinebouw en/of elektrotechniek
- Een afgeronde relevante HBO opleiding
- Je bent schriftelijk en mondeling vaardig in Engels
- Bekend met Siemens PLC’s
- Je bent flexibel
- Je bent reis bereid

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed, het bedrijf kent goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een goed salaris, een winstuitkering, veel vakantie dagen, een pensioenregeling, een lease auto en nog veel meer. Reageren op deze vacature?

Neem dan contact op met: Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of mobiel : +31 (0)6 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je toekomstige werkgever is een familie bedrijf die al drie generaties gespecialiseerd is in de mechanisatie en automatisering van bedrijfsprocessen in de plantenkwekerij. Ze maken machines en machinelijnen voor bedrijven overal ter wereld. Vanwege de groei van dit bedrijf zijn ze opzoek naar een PLC Software Engineer. In het familie bedrijf hangt een aangename en informele sfeer. Het bedrijf heeft op dit moment zo’n honderd mensen in dienst waarvan er zes Software Engineers zijn, met deze zes collega’s ga jij nauw samenwerken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Engineer in Dordrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Dordrecht