Vacature Software Azure .NET Webdeveloper inhouse! - Delft

Delft

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat werken aan een bekend en succesvol softwareproduct van Nederlandse bodem! De website en bijbehorende (mobile/web) applicaties worden jaarlijks intensief gebruikt door mensen zowel in binnen- als buitenland. In totaal gebruiken ongeveer 8 miljoen mensen de specifieke websoftware van mijn klant.

Als webdeveloper ga jij een uitstekende back-end en front-end opzetten door middel van onder andere C#, Angular, ASP.NET, .NET Core, CSS, HTML, JS, SQL en Azure. Er is al een goede laag gebouwd, maar door een grote toename van klanten moet er nog een hoop bijgewerkt worden. Het ontwikkelteam werkt volgens een eigen Scrum methode en iedere ochtend wordt er een kick-off gedaan. Binnen de organisatie is er veel oog voor elkaar. Werk je aan meerdere projecten, dan komt er iemand bij die je gaat ondersteunen.

Je werkdag is ongeveer als volgt: je begint de dag met een gezamenlijke kick-off, je gaat naar je werkplek samen met de andere developers en pak je verschillende projecten op. Je spart veel met je collega's en daarnaast heb je regelmatig overleg over IT gerelateerde zaken. In de middag ga je naar de bedrijfskantine waar lekkere broodjes en drinken klaar staat. In de middag ga je weer lekker aan de slag en sta je soms klanten te woord. Aan het einde van de week heb je de VrijMibo!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt bij voorkeur een HBO/WO afgeronde opleiding;
- Je hebt in ieder geval een HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt ervaring met C#, ASP.NET, Angular, Azure, SQL;
- Je beheerst HTML en sommige Javascript technieken en frameworks;
- Je bent communicatief vaardig, teamplayer maar ook zelfstandig;
- Je bent resultaatgericht, creatief;
- Je hebt een passie voor IT en alles wat daarmee te maken heeft.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, vele bedrijfsuitjes, flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden en bovendien op maat.

Interesse? Neem dan contact op met Bob van der Zwan via telefoon op: +31 (0) 6 18 98 81 44 of via mail op: [email protected]! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Kom werken bij een Nederlands bedrijf met een succesvol online product! Ongetwijfeld ben je bekend met de succesformule van deze organisatie en ik vertel je er graag meer over. In Nederland zijn er ongeveer zo'n 3 miljoen gebruikers die ieder jaar weer eens een bezoek brengen aan de website van mijn klant om specifieke zaken te regelen waar men mee bezig is in vrije tijd. Het bedrijf is op een leuke locatie gevestigd in Delft en er werken ongeveer 10 mensen. De software ontwikkel afdeling heeft genoeg te doen en dus is er ruimte voor een nieuwe developer die zich gaat focussen op C# back-end werkzaamheden en ook flink wat MS SQL Server database werk. Dit kleine bedrijfje heeft het goed voor elkaar en is zich nu aan het focussen op het buitenland (Frankrijk, Duitsland en de VS). Daar wordt hetzelfde product nu gepresenteerd, alleen dan onder een andere naam. Help jij het bedrijf mee groeien?

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Delft Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft