Vacature Microsoft BI’er gezocht voor deze frisse organisatie! - Vught

Vught

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Microsoft BI Consultant verzamel je data en informatiebehoeften van klanten om deze vervolgens te vertalen naar mooie BI oplossingen. Het gaat om een fullstack functie maar het is niet van belang dat je alles al onder de knie hebt. Het liefste heb je al enige ervaring met de Microsoft stack (SSIS, SSAS, SSRS). Uiteraard zijn er genoeg collega’s waar je op kan terugvallen en die je maar al te graag nieuwe dingen leren. 

Jouw ontwikkeling is erg belangrijk! Ze zoeken iemand die denkt in oplossingen in plaats van in problemen. Je wordt enthousiast van puzzels, draaitabellen, selecties en queries. Tevens vind je het leuk om met een kritische blik naar vraagstukken te kijken en samen met andere developers en eindgebruikers tot een definitief ontwerp te komen. Voor deze functie is het van belang dat je kennis hebt van zowel de business als de technische kant. Samen zorgen jullie voor groeiend succes, in jouw ontwikkeling alsmede in hun organisatie!

lees meer

Functie-eisen

– HBO / WO werk- en denkniveau;
– Kennis van de Mircosoft BI stack (SSIS, SSAS, SSRS);
– Ervaring met het adviseren gebruikers/klanten;
– Probleemoplossend vermogen;
– Communicatief vaardig: in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
– Proactieve houding en een teamwork mentaliteit.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Voor een betrokken organisatie ben ik zoekende naar BI Consultants met Microsoft ervaring. Deze organisatie maakt hoogwaardige applicaties die worden ingezet binnen verschillende sectoren. De gehele bedrijfsvoering van deze bedrijven wordt dan ondersteund vanuit één systeem. De informatievoorziening waar jij voor gaat zorgen zal betrekking hebben op bedrijfsgezondheid en zekerheid. Hiervoor gebruik je Microsoft BI toolings om wensen en behoeften van je klanten om te zetten naar dashboards, analyses en rapportages. 

Het is over het algemeen een jonge club en vrijwel de meeste medewerkers zijn tussen de 20 en 45 jaar oud. De opdrachten zijn zeer divers en het komt voor dat kortlopende en langlopende projecten door elkaar heen lopen. Of dat je een groot project samen met je collega’s doet en een klein project zelfstandig uitvoert. Kortom, genoeg afwisseling!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed, je hebt de mogelijkheid om parttime te werken, je ontvangt een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, een goede pensioensregeling én aanvullende verzekeringen, lease auto indien nodig. Daarnaast kom je terecht in een frisse organisatie met een diverse en gezellige cultuur waar ze prachtige en complexe dingen maken. Regelmatig worden er hele leuke dingen met het team gedaan.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Vught Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Vught
ICT Vacatures Noord-Brabant
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Vught