Vacature Cloud specialist zoekt .NET ontwikkelaar - Wageningen

Wageningen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt als .NET webdeveloper te werken in een team van 10 ontwikkelaars. Je gaat de bestaande portal uitbouwen en onderhouden en bouwt daarnaast ook mee aan nieuwe app's. Ook werk je mee aan het koppelen van de software aan applicaties van klanten. Je gaat werken met nieuwe technieken en wordt ondersteund in je werk door het volgen van opleidingen/trainingen. Ervaring met C#, JavaScript (Frameworks) zijn een absolute must.

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk en denk niveau
- Je hebt ervaring met .NET, ASP.NET MVC, JS, Azure
- Je bent communicatief vaardig en een teamspeler

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een collegiale, inspirerende, prettige en informele werksfeer, een prima salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die aansluiten bij je functie, je huidige kennis en werkervaring en een opleidingsprogramma met ervaren begeleiding.

Interesse? Mail je CV naar [email protected] of bel 0657578548


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Kjell Treffers of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant houdt zich bezig met alleen maar maatwerk. Door de flexibiliteit van hun developers bedienen ze bijna elke markt en van startups tot aan de grotere internationaal georiënteerde bedrijven. Bepaalde applicaties zijn standaard geworden en worden als totaalpakket aan de klant aangeboden. Andere applicaties worden maandelijks onder de loep genomen. Kortom: genoeg uitdaging voor een .NET developer.

Je komt te werken in een gezellig team van ongeveer 20 mensen met een platte structuur. Er wordt veel voor het personeel geregeld en regelmatig ga je met het team op pad. Je collega's zijn IT minded mensen. Het gaat hier om een leuke en informele organisatie waar je als ontwikkelaar veel kunt leren. Je krijgt hier de mogelijkheid om onder supervisie projecten op te gaan pakken en jezelf verder te ontwikkelen in het .NET development vakgebied. Uiteraard is er ook ruimte voor de meer ervaren kandidaat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Ontwikkelaar in Wageningen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Wageningen