Vacature Lead PHP developer voor internationale speler - Hilversum

Hilversum

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In de functie van Lead PHP developer help je jouw Scrum team om de bedachte strategieën die je met de Architect en Scrummasster hebt bedacht over te brengen naar het team. Je hebt een sturende, motiverende en coachende rol waarbij je zelf ook actief code zult schrijven. Je zult dus aan beide kanten voldoende input moeten leveren om het perfecte resultaat met het team te behalen. Het is belangrijk dat je zelf dus nauwkeurige code schrijft volgens de standaarden. Doordat het bedrijf groeit evenals de IT-afdeling liggen er ook genoeg mogelijkheden en kansen om door te groeien binnen deze organisatie. 

lees meer

Functie-eisen

- HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als PHP developer;
- Je hebt kennis van één of meerdere frameworks;
- Je hebt ervaring met CI/CD;
- Je bent een teamplayer;
- Je schrijf nette code;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Heb jij interesse bij een snelgroeiend bedrijf met hele mooie arbeidsvoorwaarden? Reageer dan nu via 06 39 07 98 28 of [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een snelgroeiende speler die internationaal actief is zijn wij op zoek naar een Lead PHP developer. Deze organisatie is een topspeler op de internationale markt en zelfs online marktleider in hun segment. Iedereen kent deze organisatie, heeft er weleens van gehoord of heeft weleens hier wat gekocht in hun webshop. Door de groei die ze doormaken zijn ze nu op zoek naar uitbreiding van hun IT-afdeling. Ze willen een vierde scrum team gaan opzetten waar jij als Lead PHP Developer gaat fungeren. Voor developers is dit een zeer prettige werkomgeving, omdat ze er alles aan doen om je hier als persoon thuis te laten voelen. Dat zie je bijvoorbeeld ook terug in de arbeidsvoorwaarden zoals diverse opleidingsmogelijkheden, uitstekend salaris, flexibele werktijden, pensioenregeling en lunchen tegen een kostprijs.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hilversum