Vacature Medior Software engineer gezocht voor fijne organisatie - Deventer

Deventer

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat je bezig houden met het ontwikkelen en onderhouden van een aantal wisselende applicaties en sites. Er wordt gewerkt middels een Agile Scrum methode. Nadat je bent ingewerkt door een meer ervaren collega en hoe dieper je de materie in bent gedoken hoe meer zelfstandig je te werk zal gaan. Sparren met collega's en meedenken met klantwensen en daar een technische invulling aan geven komt gratis met de functie mee.

Voor deze functie is ervaring op mobile platforms niet noodzakelijk maar wel wenselijk, houd er rekening mee dat je in deze functie gaat werken aan de toekomst. Steeds meer bedrijven stappen over van native development naar cross platform. 

lees meer

Functie-eisen

– Je hebt HBO/WO werk en denk niveau
– Je hebt bij voorkeur tenminste 2 jaar werkervaring 
– Je hebt ervaring met .Net, C#, HTML, CSS
– Je bent ambitieus, nieuwsgierig en gefascineerd door nieuwe technologieën zoals client-side framework, loT en Machine Learning

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Wil jij gaan werken voor een organisatie die zich onderscheidt door te werken met de nieuwste technologieën en behoren tot een van de beste binnen de markt waarin ze actief zijn, wat overigens meerdere markten zijn. Ze zoeken versterking in het .NET team waarbij jij de rol van medior software engineer zal gaan vervullen. 
Bij onze opdrachtgever ligt er veel focus op de persoonlijke ontwikkeling en groei van hun medewerkers. Daarom is er elke vrijdagmiddag een kennissessie om elkaar te informeren over nieuwe technieken en ontwikkelingen. Je krijgt ook veel ruimte om certificaten te behalen die belangrijk zijn voor jouw technische vakgebied. Daarnaast krijg je ook trainingen op het gebied van softskills en andere zaken die belangrijk voor je loopbaan zijn.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Bij dit bedrijf zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend te noemen. Een goed salaris dat gebaseerd wordt op je ervaring, meer dan genoeg vakantiedagen, doorgroeimogelijkheden en natuurlijk vrijdagmiddagborrels! 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Deventer