Vacature Oracle Consultant met opdrachten in o.a. de zorg/logistiek - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ze zoeken hier een Oracle met het het liefst minimaal 2 jaar werkervaring. Het is belangrijk dat jij goed in staat bent om de juiste informatiebehoefte van de klanten te vertalen naar de juiste Oracle oplossingen. 

Nadat er een behoefte is aangegeven door de klant kom jij in beeld. Wat is de behoefte? Waarom wil de klant juist deze oplossing? Etc. Je bent in beeld vanaf de bepaling van die behoefte tot aan de oplevering van de uiteindelijke oplossing. Je staat sterk in je schoenen en bent in staat om samen met de klant tot de juiste oplossingen voor de klant te komen. Verder fungeer je als sparringpartner voor klanten en je team. Je zal verantwoordelijk worden voor zowel het ontwerp, het ontwikkelen en het beheer van de applicaties bij jouw klant.

Ze zij opzoek naar een Oracle (Apex) consultant met geruime ervaring met PL/SQL en zal ook Apex ervaring worden gevraagd. Binnen deze functie word je ingezet op uitdagende complexe Oracle (Apex) vraagstukken bij diverse klanten. Zoals hierboven al aangegeven loopt het type klant ver uiteen wat veel uitdaging en variëteit biedt. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO/ WO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Oracle Developer (PL/SQL, SQL, APEX) (versie 9i t/m 12g);
- Ervaring met Java, JavaScript en/of jQuery is gewenst;
- Je bent pro-actief en niet verlegen;
- Je denkt niet in problemen maar in oplossingen;
- Je hebt een professionele houding en goede communicatieve skills;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier heel goed! Je krijgt een salaris die gebaseerd is op je ervaring. Je werkt aan uitdagende en innovatieve projecten, opleidingsmogelijkheden en alle overige gereedschappen die je nodig hebt om je werk goed te doen. Hierbij kun je denken aan een smartphone en laptop.

Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze consultancy organisatie werkt met ruim 60 consultants in de regio`s Amsterdam, Utrecht, Den haag en Rotterdam aan toffe opdrachten binnen verschillende branches, waaronder de zorg, logistiek, duurzaamheids transitie en retail. Je werkt hierbij niet voor de klant maar MET de klant. Innoveren in teamverband binnen een dynamische, leuke werkomgeving is waar het om draait. Daarnaast kun je jezelf goed doorontwikkelen binnen deze organisatie en word je ingezet bij opdrachtgevers uit de buurt van je woonplaats. 

Heb je ervaring als Oracle Developer? Heb je ervaring met PL/SQL en Apex? Dan kom ik graag met jou in contact, lees vooral verder!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Oracle Consultant in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht