Vacature Zelf je arbeidsvoorwaarden inrichten als C++ Developer? - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als C++ Developer kom je, vanzelfsprekend, aan C++/Embedded projecten te werken. Soms doe je dit alleen op locatie bij de klant, sommige projecten zul je met meerdere Developers (al dan niet werkzaam voor dezelfde detacheerder) zitten.

Uiteraard kom je te werken met de nieuwste C++/Embedded technieken. Innoveren staat namelijk centraal en jij wil natuurlijk ook graag werken met die nieuwe technieken. Daarom ben jij ook uitstekend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van Embedded development en RTOS. Je kunt werken met verschillende talen, hardware en tooling. Jij weet als geen ander het optimale resultaat uit de beschikbare CPU en GPU te krijgen.

Tijdens jouw werkzaamheden staan je persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Je krijgt veel ruimte om cursussen te volgen/nieuwe technieken te leren en zo jezelf continu naar een nog hoger niveau te tillen. Ook hierin geldt weer; jij kiest hoeveel en welke opleidingen/cursussen je wil volgen.

lees meer

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk-/denkniveau, een HBO diploma (of hoger) geniet de voorkeur;
– Je hebt minimaal drie jaar ervaring met C++;
– Je volgt de ontwikkelingen in C++-land op de voet;
– Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om in de detachering te werken;
– Je bent een echte ontwikkelaar in hart en nieren.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Hierin krijg je ontzettend veel vrijheid! Natuurlijk kun je niet als Junior een salaris van € 10.000 per maand kiezen, maar er wordt hier met een heel vrij model gewerkt. Jouw werkgever pakt een bepaald bedrag op jou als winst, alles wat overblijft is voor jezelf. Stel dat er € 100.000 overblijft op jaarbasis, dan kun je dit volledig als salaris laten uitkeren, of bijvoorbeeld een lager salaris kiezen, een dikke leaseauto rijden en veel geld besteden aan opleidingen/cursussen en ook nog een hele goede pensioenregeling kiezen. Alles is mogelijk!

Ook op secundair gebied krijg je alle vrijheid. Je mag zelf het aantal vakantiedagen kiezen en het aantal uren dat je werkt. 

Klinkt dit interessant en wil je solliciteren, of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met:
Bob van der Zwan
[email protected]
0618988144


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken voor een bedrijf waar jij zoveel vrijheid krijgt, dat je zelfs je eigen arbeidsvoorwaarden mag bepalen? Dan ben je bij mijn klant aan het juiste adres! Wil je een salaris van € 7.000 en een leasefiets? Dat kan! Wil je liever een salaris van € 3.000 en een Lamborghini leasen? Ook dat kan!

Je komt te werken voor een detacheerder waar je alles behalve een nummer wordt. Deze partij kiest er bewust voor om klein te blijven, zodat al haar medewerkers continu aandacht krijgen en direct kunnen schakelen met de eigenaar. Want jij staat hier zonder meer centraal! Deze organisatie is dan ook opgericht door een Developer, voor Developers. De eigenaar heeft zelf jaren gewerkt als (Embedded) Developer en heeft gemerkt dat het gewoon heel belangrijk is voor een Developer dat hij op de manier kan werken die hij het prettigst vindt. Vanuit dit oogpunt is hij enkele jaren geleden deze organisatie begonnen. 

Inmiddels werken er zo'n 30 Developers voor dit bedrijf. De sfeer onderling is informeel en heel erg prettig. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noord-Brabant, maar klanten zijn verspreid over heel centraal Nederland. Hierbij kun je denken aan Gelderland, een stukje van Overijssel Utrecht, Noord- en Zuid-Holland en Noord-Brabant. In het klantportfolio zitten zowel grote klanten als bijvoorbeeld een bank, als kleine, lokale klanten. Indien je hier aan de slag gaat wordt er samen met jou gezocht naar een passende opdrachtgever en je krijgt ook de ruimte om zelf naar externe opdrachtgevers te zoeken die je interessant vindt. Alles kan hier! Uiteraard wordt er altijd getracht een opdrachtgever te vinden die dichtbij je huis zit. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C++ Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht