Vacature Oracle PL/SQL Developer (deels intern, deels bij klant) - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ze zijn hier nu opzoek naar een Oracle Software Programmeur om het huidige team te versterken. Je zal hierin verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van nieuwe producten, ben je betrokken bij interfaces en programmeer je binnen PL/SQL en APEX. APEX kennis is dus een dikke pré! Daarnaast wordt er ondersteuning verleend aan de Support Engineers en ondersteun je hen bij innovatieve oplossingen voor klantvragen. Het is een functie waarbij je voornamelijk intern werkt maar ook af en toe langsgaat bij klanten. Daarom is het van belang dat je wel de nodige softskills bezit.

Daarnaast ga je software van hoge kwaliteit ontwikkelen, past deze aan op de klanteisen en je voert het gehele proces van analyse tot uitrol uit. Hierin is er uiteraard ondersteuning vanuit jouw collega`s en is het van belang continu klantcontact te hebben om tot de beste Software oplossing te komen. Je krijgt hier de kans op een dynamische functie, met hoogwaardige producten en veel verantwoordelijkheid.

lees meer

Functie-eisen

-Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau
-Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met PL/SQL programmeren
-Kennis van Apex en web services is een pre
-Je bent analytisch, oplossingsgericht en hebt een goed inlevingsvermogen

-Je hebt goede communicatieve vaardigheden / consultancy skills
-Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Voor een goede relatie ben ik zoekende naar een Oracle PL/SQL developer die het leuk vindt om deels intern te werken en af en toe langs te gaan bij klanten.

De regio Rotterdam staat bekend om zijn havengebied en de vele organisaties die hierbij betrokken zijn. Mijn klant heeft in deze regio binnen de logistieke sector vele uitdagende projecten. Op deze segmenten bieden zij ICT-oplossingen van grote kwaliteit. De organisatie kenmerkt zich als een fullservice software huis dat verantwoordelijk is voor zowel het bepalen van de informatie behoeften bij klanten, inhouse software ontwikkeling en de implementatie van deze software. Dit doen ze inmiddels al een zeer geruime tijd voor voornamelijk klanten binnen de logistieke sector.

Binnen deze logistieke sector hebben ze inmiddels een imposant klantenbestand opgebouwd wat optimaal bediend wordt. Grote vervoers en transportmaatschappijen zij voorbeelden van eindklanten. De organisatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikt ook over voldoende parkeergelegenheid rondom het kantoorpand. Het pand is verder modern ingericht en is van alle functionaliteiten voorzien zodat jij met plezier naar je werk gaat. Buiten hard werk vinden ze het hier juist ook belangrijk dat er veel gelachen wordt op de werkvloer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Marktconform salaris afhankelijk van jouw ervaring
- De kans op aan software producten te werken van hoge kwaliteit
- Ruim voldoende vakantiedagen
- Reiskostenvergoeding
- En nog veel meer mooie secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil jij de uitdaging aangaan? Stuur jouw cv + korte motivatie naar [email protected] Of bel naar +31 6 25 26 94 23.


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam