Vacature Javascript Developer bij internationale marktleider worden? - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Javascript Developer binnen deze organisatie zal jij voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het schrijven van foutloze code, waarmee content van klanten op TV's, spelcomputers en andere apparaten die via een TV gestreamd worden naar wens van de klant weergegeven wordt. Hiervoor maak je voornamelijk gebruik van Javascript en HTML/CSS. Je werkt hier in Scrumverband. Omdat jouw collega's zich niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen bevinden, zullen stand-ups en incentives vaak plaatsvinden via Slack. Daarnaast krijg je de kans om af en toe een trip naar het buitenland te maken, zodat je face-to-face kunt brainstormen met jouw directe collega's. Om goed te communiceren is het belangrijk dat je goed Engels spreekt en schrijft.

Naast dat je hoogstaande TV applicaties ontwikkeld, wordt er ook van je verwacht dat je continu ontwikkelingen binnen jouw vakgebied volgt. Op deze manier kun jij de R&D afdeling tijdig op de hoogte stellen van jouw ideeën en bevindingen, die bij kunnen dragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en applicaties.

lees meer

Functie-eisen - Zeer goede kennis van Javascript;
- Ruime ervaring met HTML en CSS;
- Communicatief sterke vaardigheden;
- Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels;
- Ervaring met het ontwikkelen van TV applicaties is een pré;
- Ervaring met één of meer andere programmeertalen (PHP, Java, .NET) is een pré;
- Ervaring met één of meer Javascript frameworks (Node, Angular etc) is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden
- Een opleidingsbudget van enkele duizenden euro's per jaar;
- Een hele toffe functie bij een marktleider in zijn branche;
- 25 vakantiedagen per jaar;
- Een MacBook Pro en een telefoon;
- Elke dag gratis lunch met je collega's;
- Een hecht team en uitdagende opdrachten waar jullie samen aan werken;

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voor een organisatie die actief is in de communicatiewereld ben ik op zoek naar een ervaren Javascript Developer. De core business van jouw nieuwe werkgever is het zichtbaar maken van content van klanten op zoveel mogelijk verschillende apparaten/media. De eindklant levert een opzet voor bijvoorbeeld een reclameboodschap aan, deze organisatie zorgt ervoor dat die content op allerlei verschillende media, van smartphones, tot desktops, Playstations en televisies, zichtbaar is. Dit doen zij voor grote bedrijven in Nederland. Veel belangrijke klanten zijn bijvoorbeeld televisiezenders. 
En hierin zijn zij succesvol. Zo succesvol, dat zij inmiddels in meerdere landen actief zijn en in meerdere van deze landen ook marktleider zijn. Ook blijven zij continu groeien. Dit jaar hebben zijn nog drie andere bedrijven opgekocht en aan hun 'arsenaal' toegevoegd. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, maar zij hebben ook kantoren in Oost- en Zuid-Europese landen en de VS. In totaal telt de organisatie ongeveer 130 medewerkers. Het grootste ontwikkelteam zit in Oost-Europa, in Nederland zitten ongeveer zes mensen op Development.
Ondanks dat de organisatie steeds groter wordt, is er nog steeds sprake van korte lijnen en een informele werksfeer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam