Vacature Medior tester in Agile team - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als software tester kom je te werken in een Agile team bestaande uit meerdere .NET developers en één andere tester. Deze software tester is een voormalig ontwikkelaar en hij voert momenteel de belangrijkste testen zelfstandig uit. Zo zorgen ze er voor dat de belangrijke bugs worden opgespoord en opgelost. Voor deze vacature zoeken ze echter een software tester die het testen meer vanuit de juiste structuur aanvliegt. Iemand die bekend is met bijvoorbeeld TMap of ISTQB en weet hoe je volgens de theorie het maximale uit software haalt.
Dat betekent dat je betrokken bent bij het gehele proces en je hier echt je stempel op kunt gaan drukken. Je bepaalt de teststrategie, je schrijft het testplan, je voert functionele testen uit en je probeert ook een slag te slaan op het gebied van geautomatiseerd testen. Dat laatste is namelijk nog vrij nieuw binnen de organisatie en je krijgt dan ook de mogelijkheid om hier jezelf verder in te verdiepen. Omdat de andere tester veel technische ervaring heeft als developer, kan hij de zware codeerwerkzaamheden uit handen nemen. Jij kunt je als tester voornamelijk richten op de functionele kant van het (geautomatiseerd) testen. Wel vinden ze het fijn wanneer je reeds wat ervaring met geautomatiseerd testen hebt en de materie begrijpt. Omdat het nu nog enigszins in de kinderschoenen staat, krijg je ook de ruimte en vrijheid om je eigen 'gereedschapskistje' te bepalen; met welke tooling je aan de slag gaat is dus volledig aan jou. Een hele mooie kans dus voor een software tester met minimaal 2 jaar ervaring die extra stappen wil zetten richting senioriteit. 

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als software tester
- Je hebt ervaring met testmethodieken (TMap of ISTQB)
- Je hebt ervaring met Agile Scrum (of wil graag Agile werken)
- Je hebt ervaring met geautomatiseerd testen
- Je bent ambitieus, beschikt over een helicopterview en je kunt schakelen met developers
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ben jij software tester en toe aan de tweede of wellicht derde stap in je loopbaan? Dan is deze vacature de perfecte mogelijkheid voor jou!

Dit ambitieuze bedrijf in Amsterdam is wegens groei op zoek naar versterking van het testing team. De organisatie ontwikkelt eigenhandig softwareapplicaties waarmee andere bedrijven gemakkelijk en gericht onderzoeken kunnen uitvoeren. Denk hierbij aan onderzoek naar klanttevredenheid, een medewerkersonderzoek of een research naar gebruikersgemak. De toepassingen zijn veelzijdig en wegens aanhoudend succes, inmiddels hebben ze ook al meer en meer klanten in binnen- en buitenland, is deze vacature ontstaan.

Het huidige team bestaat uit iets meer dan 30 personen. Dat betekent dat lijnen kort zijn, beslissingen snel genomen kunnen worden en er een ontspannen en prettige sfeer heerst. Zo doen ze als groep ook vaak gezamenlijk een drankje of eten ze wat in de stad. Plezier vinden ze namelijk bijna net zo belangrijk als professionaliteit. De voertaal is gewoon Nederlands en het is dan ook van belang dat je goed Nederlands spreekt en schrijft. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Het geen wat je gaat verdienen, hangt af van je huidige kennis en ervaring.
Bovenop je salaris ontvang je een bonus welke afhankelijk is van zowel bedrijf- als persoonlijk resultaat. Eveneens zijn zaken als reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en teamuitjes / borrels goed geregeld. Je kunt bij dit bedrijf tussen de 32 uur en 40 uur werken, evenals incidenteel thuiswerken.
Ben jij een software tester die graag zijn/haar tweede of derde stap in de loopbaan maakt, dan hoor ik het graag van jou.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam