Vacature Artificial Intelligence en Machine Learning Developer - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze functie heb je als AI developer/ Machine Learning developer/ DeepLearning developer ga je bezig binnen AI om er zo voor te zorgen dat de klant meerwaarde krijgt door middel van een kunstmatige intelligentie te ontwikkelen.
Dit doe je binnen Strong en Narrow AI, je gaat er namelijk voor zorgen dat er patroonherkenning en beeldverwerking is, logica wordt toegepast, statistiek wordt berekend, linguïstiek en cognitieve psychologie wordt toegepast.
Machine Learning is een manier om de ontwikkeling binnen algoritmes en technieken aan ''super'' computers te leren. Daarnaast is er nog Deep Learning waar je mee bezig gaat, zoals je weet is dit een methode binnen Machine Learning om de meer ingewikkelde neurale netwerken in te voeren. 

Je werkt met je team voor bedrijven, organisaties en andere instellingen die gericht zijn op de vervoerssector, energie en daarnaast publieke diensten. Je dient als adviseur voor deze organisaties en uiteraard mag je zelf ook aan de slag met AI. Hiervoor gebruik je de beste frameworks binnen AI, denk aan Tensorflow, CNTK, TEANO. CAFFE, KERAS, SPARKML, TORCH!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een opleiding op Universitair niveau afgerond;
- Je ademt AI, Machine Learning, Deep Learning etc;
- Je hebt passie voor alles wat met (Big) Data te maken heeft;
- Je weet te werken met R, Python, C++, SCALA, SQL en andere scripting/ programming tools;
- Je hebt verstand van databases, datawarehouses, datamarts;
- Je bent bereid om af te reizen naar klanten in Nederland;
- Je kan goed presenteren en communiceren;
- Machine learning (diepgaand leren en kennis van bijbehorende frameworks en tools) en HPC, Big Data & Analytics;
- Je kan werken met verschillende AI frameworks, hierbij kun je denken aan Tensorflow, CNTK, TEANO. CAFFE, KERAS, SPARKML, TORCH etc.
- Je bent bereid je kennisniveau continu op pijl te houden en bij te leren;

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Het bedrijf biedt een uitstekend salaris dat boven marktconform ligt.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Extra motiverend is het feit dat er veel tijd en geld wordt geinvesteerd in het personeel. Zo krijg je de ruimte om cursussen en training te volgen zodat de geleverde kwaliteit altijd van het hoogste niveau is.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We leven in het tijdperk van intelligente machines. Kunstmatige intelligentie ("AI") doordringt ons leven op tal van subtiele en niet-zo-subtiele manieren, het uitvoeren van taken die tot voor kort alleen konden worden uitgevoerd door een mens met gespecialiseerde kennis en dure training. De toenemende alomtegenwoordigheid en het snel groeiende commerciële potentieel van AI heeft gezorgd voor massale investeringen van de particuliere sector.

Onze relatie is een innoverend IT Consultancy bedrijf en neemt projecten aan met betrekking tot de IT Infrastructuur van Nationale Enterprises. Daarnaast beheren zij ook IT Enterprise omgevingen. De klantenportfolio bestaat uit klanten actief in de telecom, high-tech, semiconductor en finance branche.
Binnen deze organisatie werken nu ongeveer 300 medewerkers waarvan er 70 op deze locatie zitten. Er zijn meerdere afdelingen te vinden, maar het merendeel zijn software specialisten. De medewerkers zijn toegankelijk en de sfeer is lekker informeel. Het bedrijf is groeiende en heeft behoefte aan experts op het gebied van Artificial intelligence (“AI”) Machine Learning Developer.
Heb jij ervaring in een rol binnen AI, Machine Learning of Deep Learning? Of heb je bepaalde skills die goed van pas komen? Zo ja, dan komen wij graag even in contact met je!
Ter uitbreiding zoeken wij meerdere kandidaten en er is een mogelijkheid om in de talentclass te komen indien je nog geen ervaring hebt.
Heb je al meer ervaring? Dan ga je hier smullen van de projecten die ze binnen AI voeren. Samen met ervaren collega's om je heen zorg je dat AI ''nog belangrijker'' wordt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht