Vacature PLC Engineer voor unieke machines en duurzame energiewinning - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het bedrijf is opzoek naar een Junior of Medior PLC Engineer, die een proactieve werkhouding heeft en goed zelfstandig te werk kan gaan. Daarnaast moet  je minsten HBO denk en werkniveau hebben. Het bedrijf zoekt iemand die enthousiast wordt van werken aan grote machines, unieke projecten en werken met veel vrijheid.

De projecten waar je aan zult werken zijn erg groot en zullen dan ook meerdere weken in beslag nemen. Tussendoor zullen er kleine projecten zijn die ook aandacht vereisen en snel opgelost moeten worden. 

Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om ook de machines die ontwikkeld en geprogrammeerd worden te zien, naast het kantoor zit namelijk de fabriek, waar de machines in elkaar worden gezet. Zo kan je als programmeur ook zien waarvoor en waaraan je werkt.

Naast het oplossingen van technische vraagstukken ben je ook adviserend richting de klant. Het gaat om een zeer brede functie met een grote diversiteit aan projecten en uitdagingen! 
Je zal onderdeel uit gaan maken van een Enigneersteam, dat verantwoordelijk is voor het programmeren en inbedrijfstelling van grote unieke machines voor over heel de wereld. Daarnaast draag je bij aan het redden van de planeet door te werken aan oplossing voor duurzame en groene energiewinning. Dit zorgt voor verschillende uitdagende activiteiten. 
Zo ga je PLC software ontwikkelen, implementeren en vervolgens de besturing hiervan testen. Het configureren en afstemmen van software voor verschillende systemen.

lees meer

Functie-eisen • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Software, Electrical, Systems Engineering of dergelijken.
• PLC Siemens ervaring
• Affiniteit met besturingssystemen voor grote machines, industriële communicatieprotocollen
• Engels en Nederlands communicatief en schriftelijk vaardig
• Een echte team-player

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Dit gave bedrijf is gevestigd in Amsterdam en zoekt een enthousiaste PLC Engineer. Dit bedrijf ontwikkeld en bouwt grote machines op maat voor opdrachtgevers overal te wereld. Denk hier aan werkbouwkundige machines en ook machines voor de energie-sector.

Dit bedrijf biedt doorgroeimogelijkheden, een goed salaris, cursussen, werken met de beste apparatuur en tot slot een stukje bijdragen aan de verbetering van de aarde.

Het bedrijf heeft meer dan 100 werknemers in dienst, naast de vestiging in Amsterdam is er nog een vestiging in Abu Dhabi. In Amsterdam zijn er op dit moment 25 Engineers werkzaam, waarvan er 4 gespecialiseerd zijn in PLC. De medewerkers binnen het bedrijf zijn direct naar elkaar, er hangt een echte Noord-Hollandse sfeer binnen het bedrijf. Daarnaast is iedereen binnen het bedrijf erg trots op de producten die ze maken.
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed.  Een goed salaris, veel opleidingsmogelijkheden en flexibiliteit.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam