Vacature Medior .NET Developer die flinke stappen wil maken gezocht! - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Medior .NET Developer kom je in een team van ervaren Software Developers te werken en je doel is het verder door ontwikkelen van de bestaande software systemen voor allerlei bedrijven in Nederland. Deze informatie data platformen koppelen bestaande software systemen (web en desktop) aan elkaar. Een simpel voorbeeld: zodra jij bij de gemeente bent kunnen ze direct met een klik op de knop de juiste gegevens van jou naar boven halen, zonder dat dit moeite kost. Dit soort systemen mag jij gaan bouwen.
Tegenwoordig wordt er volop gebruik gemaakt van Cloud apps/software en daar mag je dus ook mee aan de slag gaan! Hier werken biedt je veel toekomstperspectief aangezien je met de gehele moderne .Net Core stack te maken zal krijgen. Enkele technieken: .Net Core, ASP.Net, C#, Azure, MVC, MS SQL Server. Er wordt gewerkt volgens de Scrum methode. 

Voor deze functie wordt specifiek naar een Medior Developer gezocht. Een HBO/WO diploma in bijvoorbeeld Informatica, Software Engineering of Technische Informatica is vereist. Binnen dit bedrijf zul jij door de intensieve begeleiding van je Senior collega's in heel hoog tempo flinke stappen maken, om snel door te groeien naar een Senior .NET Developer! Klinkt perfect, toch?

lees meer

Functie-eisen - (Bijna) klaar met HBO/WO opleiding ICT, Informatica, Technische Informatica of soortgelijke opleiding;
- Kennis van en ervaring met C#.Net, Javascript, HTML, CSS, SQL;
- Bereid om cursussen te volgen en certificaten te behalen;
- Pienter, slim en technisch sterk onderlegd;
- Analytisch sterk en helikopter view;
- Samenwerkend ingesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg

Het salaris is iets boven marktconform.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Als Developer krijg je cursussen en trainingen aangeboden en heb je een eigen laptop en mobiel ter beschikking. Er is verder een zeer riante vergoeding voor het regelen van een eigen auto, maar dat budget kan je ook in eigen zak steken mocht je met het OV gaan. Er wordt een reiskostenvergoeding geboden en werkgever geeft een vast budget om zelf een pensioensregeling af te stemmen.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Deze data-minded organisatie heeft als doel het gemakkelijker weergeven van essentiële en nuttige informatie voor allerlei soorten bedrijven in Nederland, maar ook daarbuiten. Het bedrijf is ambitieus en is in korte tijd van 10 medewerkers naar 20 medewerkers gegroeid. Dit alles doen ze vanuit Alphen aan den Rijn en ze werken in een zeer mooi vormgegeven pand. De sfeer is informeel en continu blijven leren/groeien staat hier centraal.

Waar zijn ze mee bezig? Binnen Nederland zijn er diverse instanties, gemeentes en andere type organisaties en binnen al deze werk omgevingen is er ontzettend veel niet gekoppelde data en data systemen. Met de professionele Software, welke gemaakt is in Microsoft .NET, kan er nu eindelijk goed en overzichtelijk gekeken worden in de diverse data (management) software en systemen!

Het bedrijf is gezond, er zijn plannen om internationaal te gaan en daar kan jij een onderdeel van worden. Interesse?

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag