Vacature Oracle DBA en remote werken? - Wijchen

Wijchen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het remote beheren van de Oracle omgevingen binnen lokale overheden. Je werkt dus deels op kantoor en gaat af en toe naar de klant. Het is ook mogelijk om thuis te werken, afhankelijk per project. Je werkzaamheden bestaan uit performance, tuning, back-ups en recovery. Tevens is het voor deze functie van belang dat je kennis hebt van Linux / Unix. Zo nu en dan word je ook ingezet bij het oplossen van incidenten en storingen bij klanten.

Het is voor deze functie van belang dat je flexibel bent. Dit houdt in dat je werktijden kunnen verschillen en dat je deels zelf verantwoordelijk bent voor deze tijdsindeling.

lees meer

Functie-eisen

- HBO / WO werk- en denkniveau (liefst met diploma);

- Medior / Senior Oracle DBA niveau;

- Kennis van Oracle Databases 10g, 11g en het liefst ook 12c;

- Ervaring met migraties;

- Ervaring met Linux / Unix en Windows Server;

- Kennis van Backup en Recovery (RMAN);

- Kennis van SQL/ PL/SQL en Oracle Enterprise Manager

- Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je komt hier terecht in een fijne en flexibele werkomgeving waarin je remote kan werken. Het is een hecht team waarin veel van elkaar wordt geleerd. Het is ook mogelijk om opleidingen of cursussen te volgen. Verder krijg je een marktconform salaris en een mooie lease auto.

Interesse in deze functie? Neem contact op met Rense via 06 25 26 94 23 / 088 88 33 030 of stuur je cv naar [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een goede relatie gevestigd in de regio Wijchen ben ik op zoek naar een Oracle DBA. De organistie levert diensten voor lokale overheden en hebben een zeer uitgebreide kennis van de software producten binnen de overheden. Het team is een klein maar hecht team dat veel samenwerkt vanuit hun kantoor in Wijchen. De werkzaamheden zijn dus voornamelijk gericht op remote beheer, technische en functionele ondersteuning. Naast het pro-actief beheren van Oracle omgevingen zijn ze ook gespecialiseerd in applicatielandschappen, gegevensmanagement en systeembeveiligingen.

Wat erg prettig is aan deze organisatie is dat ze heel mensgericht zijn. De menselijke factor moet voor hen altijd de doorslag geven. Zo gaan ze niet alleen met hun klanten om maar ook met hun werknemers. Je krijgt hier veel vrijheden omdat ze altijd proberen te denken in oplossingen in plaats van problemen, en daar kan jij je steentje aan bijdragen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Administrator in Wijchen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Wijchen