Vacature Lead .NET Developer gezocht voor de zorgsector! - Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij wordt hier aangenomen in een functie als Meewerkend Lead Developer .NET. Dit betekent dat jij straks nog alle ruimte krijgt om met je vingers aan de knoppen te zitten, maar dat je ook veel verantwoordelijkheid hebt. Jij staat dichtbij het product en de andere Ontwikkelaars, want samenwerken staat hoog in het vaandel. Je bent daarnaast uiteindelijk de eindverantwoordelijke voor de producten die opgeleverd worden. 

Voor de bouw van deze producten gebruik je C#, ASP.NET, WinForms, WPF, LINQ, WCF, Webservices, SQL Server en uiteraard werk je ook met WebAPI's. Het schrijven van queries en OOP behoren, net als het aansturen van collega's, tot jouw kerntaken. Aangezien jij de eindverantwoordelijke bent, krijg je veel vrijheid in de wijze waarop jij de software inricht en ontwikkelt. Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces, van het ontwerp tot aan het bouwen, testen en onderhouden. Hierdoor heb jij altijd de kans je eigen stempel op de producten te drukken!

Niet alleen in de manier waarop jij software ontwikkelt, maar ook in de wijze waarop je invulling aan je functie geeft krijg je veel vrijheid. Zo krijg je bijvoorbeeld de kans om, als dit je leuk lijkt, af en toe naar het buitenland te gaan om daar projecten mee te draaien. Daarnaast bepaal je samen met jouw loopbaancoach waar jij naartoe wil groeien, wat je ambities zijn en hoe je daar gaat komen.

Ben jij dus op zoek naar een technisch uitdagende functie, waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt én bovendien de kans om actief bij te dragen aan de zorg voor patiënten? Dan ben je hier aan het juiste adres!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt HBO werk-/denkniveau, bij voorkeur ook een HBO diploma;
- Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als .NET Software Engineer;
- Ervaring als Lead is een pre;
- Je kunt uitstekend werken met C#, ASP.NET, MVC, WPF, WinForms, Webservices, WebAPI's en SQL Server;
- Ervaring met LINQ is een grote pre;
- Je bent communicatief sterk en kunt goed omgaan met veel verantwoordelijkheid;
- Je vindt het leuk om betrokken te zijn bij het gehele ontwikkelproces;
- Je bent ambitieus en iemand die continu op de hoogte is van de ontwikkelingen in .NET-land.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 5.000 p/m

- Een riant salaris (tot € 5.000 op FTE basis, afhankelijk van je ervaring)
Overige info Arbeidsvoorwaarden
- De mogelijkheid om fulltime of parttime te werken;
- De mogelijkheid om met jouw kennis een bijdrage te leveren aan de zorgsector;
- Ongekend veel ruimte voor ontwikkeling en groei;
- Een leaseauto is bespreekbaar;
- Een functie in een internationale organisatie, waarbij je de mogelijkheid krijgt op kosten van de baast periodes in het buitenland te werken (dit is niet verplicht!);
- En meer!

Klinkt dit als dé perfecte volgende stap in jouw loopbaan, of heb je nog aanvullende vragen? Schroom dan niet en neem contact op met Bob van der Zwan via:
0618988144

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Voor een organisatie die actief is voor de zorgsector, ben ik op zoek naar een Lead .NET Developer of een Senior .NET Developer die klaar is om de stap naar Lead te zetten.
Je komt terecht in een informele organisatie, waarbinnen momenteel ruim 50 man werken. Hiervan vormen er 15 samen de ontwikkelafdeling. Dankzij hun vakkundigheid en kwalitatief hoogstaande oplossingen zijn zij, in de 15 jaar die zij bestaan, uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider in hun sector. Hun core business is gericht op het bouwen van software solutions die in de zorgsector gebruikt worden in het kader van procesautomatisering. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een systeem waarmee medicijnen sneller verwerkt kunnen worden en dus sneller bij de patiënt terechtkomen. Hier werken betekent dan ook dat jij actief een positieve bijdrage levert aan de zorgindustrie in Nederland, maar ook ver daarbuiten!
Naast dat met de software van deze organisatie voor patiënten wordt gezorgd, wordt hier ook goed voor jou gezorgd. Zo is één van de stappen in het selectieproces een assessment dat wordt afgenomen door een externe loopbaancoach. De bedoeling hiervan is niet om jou te testen of af te wijzen, maar om te bepalen waar jij precies staat in je carrière en hoe jouw nieuwe werkgever, samen met de externe coach, ervoor kan zorgen dat jij deze functie zo goed mogelijk gaat vervullen. Hierbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal! Want iedere Software Developer wil zich graag blijven ontwikkelen, toch?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lead .NET developer in Kaatsheuvel Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Kaatsheuvel