Vacature Projectmanager in de IT binnen Zorg domein - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen deze rol ben je het verlengstuk van de organisatie in contact met de klant. Samen met de klant zorg je namelijk voor een gestroomlijnd traject waar het resultaat optimaal is. Je spart met de klanten op management- en directieniveau, brengt in kaart wat de requirements zijn, je stelt een roadmap op waarin je dus de bepaalt wat er precies nodig is en in welke volgorde dit het best uitgevoerd kan worden en vervolgens manage je de verwachtingen, zowel intern als extern. Vervolgens ben je ook nauw betrokken bij de implementatie van de software en houd je constant vinger aan de pols. Hierbij draag je zorg voor zeer belangrijke factoren als tijd, budget en kwaliteit. De juiste structuur is key! Daarnaast coach en begeleid je alle betrokkenen en zorg je er voor dat alle neuzen dezelfde richting op wijzen. Alles met één simpel doel; maximale toegevoegde waarde voor de klant én dus de Zorg-sector.
Je fungeert in deze projecten dus echt als spin in het web. Je bent het allereerste aanspreekpunt voor zowel je collega's intern als de klant. Het is van belang dat je de taal van de gebruiker spreekt en het is dan ook een sterke pre wanneer je reeds ervaring hebt binnen deze sector.

lees meer

Functie-eisen - Je heb HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als projectmanager
- Ervaring binnen de Zorg sector is een grote pre
- Inhoudelijke IT-kennis is eveneens een pre
- Je bent energiek, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je kunt zelfstandig werken
- Communicatie, zowel intern als extern, is key en je schakelt dan ook gemakkelijk met alle stakeholders
- Je hebt een goede reisbereidheid binnen Nederland
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Word jij vrolijk van een project dat tot in de puntjes goed verloopt? Wil jij maatschappelijk een steentje bijdragen en de zorg binnen Nederland naar een hoger plan tillen? Wil jij daarnaast baas zijn van eigen agenda en schroom je het niet om in praktisch alle windstreken klanten te bezoeken? Dan is de rol van projectmanager IT binnen dit Zorg-bedrijf jou op het lijf geschreven!

Deze organisatie met een vestiging op een centrale plek binnen Nederland, heeft als doel gesteld om de Nederlandse Zorg te optimaliseren daar waar mogelijk. Middels hun zelfontwikkelde applicaties (een totaalpakket / all-in contract) kunnen alle lagen binnen de Zorg op een efficiëntere, effectievere en gebruiksvriendelijkere wijze belangrijke informatiestromen met elkaar uitwisselen en managen. Dit gaat dus echt van arts, dokter, verpleger tot patient. Jij zult echter het meerendeel van je tijd op locatie bij de klant doorbrengen en je beheert dan ook je eigen agenda. Je hoeft niet voor een lange periode van een X aantal weken bij dezelfde klant te zijn maar je bent bijna elke dag wel op een andere plek. Op dinsdag bijvoorbeeld in Assen, terwijl je woensdag weer voor een meeting van 2 uur lang bij die klant in Eindhoven bent. Af en toe laat je je gezicht zien op kantoor maar als je de laatste administratieve handelingen van die dag simpelweg vanuit huis wil doen; geen probleem! Er is enorm veel flexibiliteit en men is dan ook op zoek naar een zelfstandige projectmanager met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

 

 


 

 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.000 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een vrije, uitdagende functie binnen een prachtig, stabiel bedrijf.
Eveneens zijn de arbeidsvoorwaarden goed.
Daarnaast krijg je een auto van de zaak, is er een winstdelingsregeling, krijg je laptop en telefoon van de zaak, is er een goed pensioen én zijn er volop doorgroeimogelijkheden.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht