Vacature SQL-server Database Beheerder in de regio Spijkenisse - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In jouw rol als SQL-server DBA ben je verantwoordelijk voor het onderhoudt aan de besturingssystemen, systeemapplicaties, hardware en randapparatuur. Om de systemen juist te kunnen beheren zou je goed moeten kunnen samenwerken met jouw team en overige betrokken teams in de organisatie. Je analyseert dan ook technische problemen waarbij je zowel intern als extern hierop feedback kunt leveren.

Je zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor o.a. back-up en herstel werkzaamheden, ontwikkeling en onderhoud van de databases. Je voert daarbij berekeningen uit, doet analyse en je bepaald de database architectuur.

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
- Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring als SQL-server database beheerder;
- Je hebt uitgebreide kennis binnen het SQL-server domein;
- Je hebt uitgebreide kennis van back-ups, recovery, clustering en performance/tuning;
– Je bent een initiatiefnemer;
- Je bent gedreven en klantgericht;
– Je spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de regio Spijkenisse ben ik opzoek naar een SQL-server Database Beheerder met werkervaring. Het gaat hier om een internationale speler in de transportwereld. Het mooie aan deze organisatie is dat ze alle logistieke processen volledig geautomatiseerd hebben waarbij er ook direct een uitdaging ligt om dit in goede banen te houden. Om hun aandeel in de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen maken ze gebruik van groene energie en elektrische apparatuur. Dagelijks werken ze aan nieuwe innovatieve ideeën om nóg groener te worden. Database werkzaamheden spelen een belangrijke rol in de continuïteit van de geautomatiseerde processen. De organisatie is ontzettend data-driven en ze werken met de nieuwste technologieën. Je komt in een omgeving terecht waar je nog steeds elke dag kunt leren. De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend, ze zijn 24 uur per dag geopend, dus je kunt je eigen werktijden indelen om bijvoorbeeld file's te vermijden. Daarnaast ontvang je hier maar liefst een 13e en 14e maand. Je krijgt ook nog een bonus van 10% op je brutojaarsalaris (afhankelijk van je doelstellingen). 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Beheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam