Vacature Mobile Developer voor consultancypartij gezocht - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent uitermate geschikt voor deze functie als je verder kunt denken dan alleen techniek, ze zoeken iemand die creatief is en mogelijkheden in Jip-en-Janneke taal aan anderen uit kan leggen. Je bent oplossingsgericht en kunt de klant voorzien van apps die naadloos aansluiten op hun wensen. Vanuit alle vakgebieden bij deze organisatie wordt gekeken hoe de klant voorzien kan worden van de beste oplossing. De mobile apps die door deze organisatie gemaakt worden zijn kwalitatief hoogstaand en kunnen gemaakt worden voor Android, iOS of Crossplatform. Je komt in een team waarin ieder hoogstaande kwaliteit kan leveren, maar buiten dat ook enorm creatief zijn en voorzien van een flinke dosis humor en gezelligheid. Ter aanvulling van het team zijn ze op zoek naar een consultant die communicatief zeer sterk is, goed kan samenwerken met zowel collega's als klanten en iemand die de gezelligheid van dit team komt versterken.

lees meer

Functie-eisen

- je hebt minimaal een hbo-opleiding in relevante richting;
- je hebt uitstekende kennis van iOS, Android en Crossplatform Development;
- je hebt al enkele jaren ervaring als Mobile Developer;
- je bent communicatief sterk;
- je beheerst de Nederlandse taal uitstekend; 
- je hebt ervaring met Native Development;
- bij voorkeur heb je ook kennis van HTML, C# en/of Javascript.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Bij deze organisatie kom je als Mobile Developer in een hele diverse functie te werken waar je technisch flink uitgedaagd zult worden. Ze werken hier aan diverse en uitdagende projecten, waardoor ze hun klanten kunnen voorzien van efficiëntere werkwijzen. Ze zoeken iemand die zowel technisch, als communicatief sterk is en oog heeft voor de ideale gebruikerservaring. Zo heb je verstand van User Experience, User Interface en begrijp je echt wat een klant nodig heeft en kun je ze goed adviseren en uitleg geven over de oplossingen die je ze biedt. Je komt hier in een prachtig pand te werken waar je samen met ongeveer 60 collega-consultants aan de slag gaat. Samen met hen ga je voor kwaliteit en kun je goed meepraten over de oplossingen die jullie bieden. Uiteraard kun je goed sparren met je collega's, maar er is ook voldoende ruimte om je collega's beter te leren kennen onder het genot van een borrel.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt hier goede arbeidsvoorwaarden, zo krijg je een goed salaris, een mooie leaseauto met tankpas en een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast krijg je ook veel leer- en ontwikkelingsmogelijkheden geboden, zo kun je cursussen en trainingen volgen en is er altijd ruimte om je wensen uit te spreken.

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie? Neem contact op met Denise Zwarts via: 06 3816 9945 of [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Mobile Developer in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht