Vacature Junior/ Medior Data Scientist met BI tooling! - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het betreft een functie waarbij je deels intern werkt in een vertrouwde werkomgeving en deels bij de klant op locatie werkt om een goede klantrelatie op te bouwen. Hoe je dag eruit ziet? Dat is moeilijk te zeggen, want dat kan de ene dag heel anders zijn dan de andere dag. Over het algemeen ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de requirements bij de klant, het analyseren en ontsluiten van de beschikbare data en het vormgeven van data exploratie ideeën en initiatieven (wat gebeurt er bij de klant? Welke patronen zie je en welke conclusies kan je daaruit trekken?). Ook behoort het ontwikkelen van datamodellen en het maken van rapportages en dashboards tot jouw takenpakket. Kortom, een zeer leuke en diverse functie in diverse omgevingen.

Je zal heel goed ontvangen worden door je aanstaande collega’s en niet meteen in het diepe gegooid worden. Zowel junioren, die net uit de schoolbanken komen, als young professionals met al wat meer ervaring, zijn van harte welkom.

lees meer

Functie-eisen

– Afgeronde HBO/ WO opleiding;

– Kennis en ervaring met SQL;

– Ervaring met programmeren in R en/of Python en/of Java;

– Ervaring met visualisatietools als Tableau, Qlik of PowerBI of de ambitie om dit te leren;

– Je bent iemand die initiatief neemt, analytische ingesteld is en communicatief vaardig is;

– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Voor een hele leuke klant in de regio Utrecht ben ik op zoek naar een Junior Data Scientist die ook overweg kan (of het wilt leren) met Business Intelligence visualisatie tools (PowerBI, Qlik, Tableau). De organisatie is een IT dienstverlener die bedrijven helpt met het oplossen van hun technische vraagstukken. De organisatie streeft naar langdurige klantrelaties waardoor ze een heel divers klantenportefeuille hebben opgebouwd. De organisatie is een middelgrote organisatie en telt op dit moment zo’n 60 medewerkers. Maar ze zijn nog altijd groeiende, mede omdat ze op het gebied van Data Analytics echt een voorsprong hebben op hun concurrenten. Het team is een gezonde mix van jong en oud die elkaar samen naar een hoger niveau tillen. Ze hechten bij deze organisatie waarde aan teambuilding, klantgerichtheid en een open en fijne werksfeer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De organisatie geeft veel om haar werknemers. Zo is het voor deze functie ook mogelijk om 32 uur te werken, om de work-life balans te behouden. Je werkt deels intern en deels bij de klant. Je ontvangt een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een opleidingsbudget. Benieuwd naar de rest van de voorwaarden? Of andere vragen over deze toffe functie? Neem gerust contact met me op via 06 25 26 94 23 / 088 88 33 030 of mail je CV naar [email protected]


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Scientist in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht