Vacature Werken aan Fraudedetectie en klantgedrag als Data Scientist - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat hier als Data Scienitist heel veel BigData Analyseren, complexe Data inzichtelijk maken en bruikbare Artificial Intelligence modellen / Machine Learning modellen en Deep Learning modellen maken, om zo nieuwe inzichten te verschaffen aan klanten die voornamelijk bezig zijn om de Energietransitie te bevorderen! Je werkt hier echt alleen aan innovatieve opdrachten, dat is een belofte!

Daarnaast ben je veel bezig om fraude te bestrijden, klantgedrag te voorspellen en is geen enkele dag voor jou hetzelfde! Je bent hier wel een Consultant en je gaat verschillende keukens mogen zien waarbij je verscheidenheid aan opdrachten gaat krijgen. Je gaat middels de nieuwste technologieën ervoor zorgen dat de innovatieve projecten die door jou geleid worden ook prachtige oplossingen zal krijgen. Hierbij schakel je veel met je collega's want je werkt namelijk in een gemotiveerd team met ervaren collega's.

Heb je ambities om jezelf te blijven ontwikkelen en zoek je daarvoor een organisatie die jou hier ook bij begeleid dan zit je hier goed. Je gaat bijvoorbeeld bezig zijn met onder andere: Machine Learning Modellen, Fraudedetectie, Deep Learning, IoT, Data Mining, Artificial Intelligence, Klant gedrag, Predictive Analytics en nog veel meer. 

Zoals je kan lezen is het voor deze organisatie niet alleen belangrijk om te zien wat jij meebrengt om de organisatie sterker te maken, maar zoeken ze ook mensen die zichzelf voortdurend uitdagen om nog beter in het vak te worden. Mijn klant zorgt ervoor dat je altijd up-to-date kan zijn en ook een betere BigData curriculum krijgt.  

Ben jij daarnaast ook nog eens ondernemend dan weet ik zeker dat dit een hele goede fit voor jou is.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een afgeronde opleiding AI, Wiskunde of Informatica;
- Je hebt een aantal jaren ervaring als Data Analist of Data Scientist, Machine Learning Developer, Artificial Developer;
- Je hebt verstand van en ervaring met Python, R, Java, Rapid Miner, Latex, Hadoop, Spark;
- Je kunt algoritmes opstellen, complexe queries maken;
- Ervaring met machine learning en het implementeren van data gedreven modellen;
- Je hebt oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Je bent ondernemend;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze prachtige speler in Eindhoven is een scale up waar momenteel 35 FTE aan Data gedreven professionals werken. Ze hebben 2 takken van sport: Software Engineering (15FTE) en Data (18FTE) en zoeken nu naar Data Scienitst die het verschil gaan maken. Je komt hier te werken met professionals waar ook jij nog wat van kan leren en je schakelt dus met collega's die wel van wanten weten. 
Ze zijn erg sterk Data gedreven bedrijf en hebben veel ervaring op het gebied van Data Science, Machine Learning, IoT, Deep Learning, NLP, Artificial Intelligence, Data Engineering en Solution Architectuur.
Lijkt het je gaaf om jouw kennis en ervaring binnen Data Science te gebruiken om middels Machine Learning, Deep Learning, Artificial Intelligence ervoor te zorgen dat je klantgedrag kan voorspellen en daarnaaast ook Fraude kan detecteren? Wil je daarnaast als Data Scientist maatschappelijk verantwoord bezig zijn en zoek je een organisatie die niet alleen zorgt voor de business maar vooral ook voor haar medewerkers? Dan is dit de plek waar je de volgende stap in je carriere maakt. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed salaris.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een internationale organisatie die duurzaamheid voorop heeft staan. Daarnaast heb jij natuurlijk recht op een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, is er ruimte om thuis te werken en worden werkgerelateerde opleidingen / cursussen gemotiveerd omdat persoonlijke ontwikkeling voorop staat. 

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven