Vacature Oracle Apex Developer bij een TOP-IT organisatie - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om het huidige team van Consultants uit te breiden zoeken ze hier een Oracle Developer die over geruime ervaring met PL/SQL beschikken en bij voorkeur ook ervaring hebben met APEX. Binnen deze functie word je ingezet op uitdagende complexe Oracle vraagstukken bij diverse klanten. Zoals hierboven al aangegeven loopt het type klant ver uiteen wat veel uitdaging en variëteit biedt. 
Met jouw technische kennis ga je jouw klanten binnen de juiste behoeften te voorzien en ben je voornamelijk bezig met PL/SQL code in combinatie met nieuwe technieken zoals APEX of Oracle in combinatie met Java. Door hun jarenlange ervaring en complexe vraagstukken is er genoeg technische uitdaging. Bovendien is er voldoende ruimte om uitdagingen op maat voor jou te vinden.
Let wel: dit is een consultancy partij, waar je dus zowel in Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland etc. bij klanten op locatie moet (kunnen) werken.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal HBO opleiding binnen ICT of vergelijkbaar afgerond;
- Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
- Je hebt ervaring met en kennis van SQL en PL/SQL;
- Je hebt kennis van APEX;
- Je hebt kennis van front-end tooling (HTML, CSS, Javascript);
- Je hebt een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Mijn klant is opzoek naar een goede Oracle Consultant die graag aan de slag gaat voor verschillende klanten in zowel de zorg als industrie sector. 

De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf is niet gebonden aan een specifieke markt waardoor je de ene keer werkt voor een organisatie in de zorg om vervolgens weer een logistiek bedrijf verder te helpen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed salaris.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, bonusregeling, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en ook een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Een werkgever met leuke collega's, een leuke werkomgeving en prachtige producten.
Hier werken betekent een mooi CV opbouwen.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag