Vacature .NET Webdev - tot € 4.500 - Medior/Senior - unieke functie - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen deze orgainsatie werken momenteel in totaal rond de 75 mensen, waarvan er zo'n 6 samen de afdeling Development vormen. Op deze afdeling kom jij terecht. Samen met je collega's ga jij aan de slag met zowel nieuwbouw, als het sleutelen aan bestaande producten. De producten die jullie bouwen/onderhouden zijn bedoeld om het werk van je collega's uit het externe team, die bijvoorbeeld klantcontact onderhouden en de nodige onderzoeken uitvoeren waar het in deze organisatie om draait, hun werk goed kunnen doen.
Jullie komen te werken aan webapplicaties die gericht zijn op het realiseren van goed gestructureerde en zoveel mogelijk geautomatiseerde interne processen. Dit is hard nodig, omdat menselijke fouten in de onderzoeken die verricht worden grote gevolgen hebben in deze organisatie. Door zoveel mogelijk processen te automatiseren en structureren, is het risico op menselijke fouten zo klein mogelijk. Jij krijgt dus een ontzettend verantwoordelijke functie in deze organisatie, want jij bent degene die de technische tools bouwt die de menselijke fouten helpt voorkomen.

De focus van jouw werkzaamheden ligt op Fullstack .NET Webdevelopment. Je gaat aan de slag met C#, ASP.NET, MVC, WCF, Javascript, HTML, CSS, SQL Server, jQuery, JSON en meer. Je denkt actief mee over de applicaties die hier gebouwd worden en hebt een proactieve houding, waarbij je met jouw technische kennis regelmatig goede ideeën aandraagt om te zorgen voor nog efficiëntere applicaties. Werken met privacygevoelige informatie is voor jou geen probleem en je vindt het leuk om in een klein en hecht team hele toffe applicaties te bouwen. Tot slot heb je ervaring met grote databases en webservices. 

lees meer

Functie-eisen - HBO werk-/denkniveau;
- Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken;
- Je beheerst C#, ASP.NET, Javascript, en MVC minimaal op Medior niveau;
- Je hebt een proactieve houding en bent niet bang je stem te laten horen als je denkt dat iets beter kan;
- Je schrijft kwalitatief hoogwaardige code;
- Je hebt ervaring met het implementeren en onderhouden van databases en webservices;
- Je vindt het fijn om feedback van je collega's te krijgen, want deze kun je direct omzetten in nog betere resultaten;
- Andersom geef jij ook graag tips en feedback aan je collega's;
- Je kunt een VOG overleggen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Namens één van mijn betere klanten ben ik op zoek naar een ervaren .NET Developer die minimaal op Medior niveau kan werken. 
Je komt terecht in een organisatie die als kerntaak heeft om backgroundchecks van personen op een bepaald vlak uit te voeren, uit naam van derde partijen. Deze derde partijen zijn veelal grote organisaties die deze informatie gebruiken om te bepalen of zij wel of niet met de gecheckte personen in zee willen gaan. Deze omschrijving klinkt wellicht apart, maar het is ook een bedrijf dat actief is in een bijzondere tak van sport. Dit betekent ook dat je hier te maken krijgt met privacygevoelige informatie en dat jij zelf ook een grondige screening moet doorlopen, alvorens je hier aan de slag kunt gaan. Één ding is echter zeker, als je uiteindelijk geselecteerd wordt voor deze functie (en geen zorgen, als jij niets geks op je kerfstok hebt en bijvoorbeeld geen torenhoge schulden hebt, kom je er wel doorheen hoor), dan krijg je hier een ontzettend mooie functie, met veel verantwoordelijkheid, technische uitdaging en tal van doorgroeimogelijkheden. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
- Een goed salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
- Een collectieve zorgverzekering;
- Een goede pensioenregeling;
- Volledige reiskostenvergoeding;
- Flexibele werktijden;
- De mogelijkheid deels thuis te werken;
- Een functie voor 32, 36 of 40 uur per week;
- Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een uniek bedrijf;
- Interessante carrièremogelijkheden!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag