Vacature PHP Developer voor High Traffic platform - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat hier deel uitmaken van een top team PHP ontwikkelaars die samen werken aan de verdere verbetering van de producten. Het gaat hier niet om platte websites maar om technisch uitdagende PHP ontwikkel werkzaamheden die nogal wat vergen van je kennis. Omdat het platform en bijhorende applicaties nogal complex zijn begin je bij de wat makkelijkere projecten en wordt je gaandeweg steeds verder in de materie meegenomen.
Functie-eisen - Je communiceert als PHP ontwikkelaar makkelijk en je bent een prettige persoon in de omgang
- Je beschikt als PHP ontwikkelaar over HBO werk en denk niveau
- Je hebt natuurlijk goede ervaring met PHP en OO
- Je hebt als PHP developer ervaring met veel gangbare PHP technieken
- Je bent fulltime / 40 uur per week beschikbaar
- Je hebt tenminste 4 jaar actuele werkervaring met PHP

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De PHP uitdagingen vliegen je om de oren zodra je als PHP ontwikkelaar opzoek gaat naar een andere baan.
Maar waar krijg je die uitdaging nou echt? Als PHP ontwikkelaar wil je regelmatig echt worden uitgedaagd tijdens je werk.
Bij dit mooie bedrijf kun je als Senior PHP ontwikkelaar je kennis, ervaring en kwaliteiten op een gezonde manier inzetten waarbij je echt regelmatig mooie uitdagingen aan kunt gaan.
Bij deze zeer solide organisatie is niet alleen prettig werken, maar ook qua arbeidsvoorwaarden is het een uitstekende partij om voor te werken. De moedermaatschappij is actief in meer dan 20 landen en behoort tot een betrouwbare speler in de markt.
Het bedrijf maakt applicaties voor diverse branches en je komt in een team met professionele collega's te werken. Samen maak je gebruik van bewezen en soms nieuwe technologieën om de PHP software ontwikkeling in goede banen te leiden. De organisatie opereert in een sector waar duizenden mensen baat hebben bij de software die jij straks gaat ontwikkelen. Er is momenteel ruimte voor een PHP ontwikkelaar met meerdere jaren PHP backend ervaring.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Dat de arbeidsvoorwaarden hier meer dan dik in orde zijn is bijna vanzelfsprekend. Mocht je er toch nog meer over willen weten dan kun je contact opnemen via 06-52501982.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag