Vacature IOS Developer - cloudbased en met realtime data werken! - Blaricum

Blaricum

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze functie kom je nauw samen te werken met de Senior iOS Developer, waar je al snel veel programmeertaken toebedeeld zult krijgen. Je functie is er een met veel verantwoordelijkheid, veel uitdaging en bovenal veel innovatie. De apps die je hier gaat maken zijn cloudbased en voorzien van realtime data. Daarnaast zorg je ervoor dat de app die je creëert in een beveiligde omgeving gemaakt wordt en zowel online als offline te gebruiken is. 

De apps die deze organisatie maakt zijn heel breed en technisch flink uitdagend. Jouw klanten worden voorzien van apps waarin bijvoorbeeld bestellingen die gemaakt worden in de app, direct gecommuniceerd worden met het backoffice systeem van de organisatie. Dit neemt een hoop werk uit handen bij deze organisaties, gezien de backoffice afdeling hiermee voorzien wordt van hulp door jouw app. Dat maakt dat veel systemen moeten samenwerken en je app dus optimaal moet werken en veel taken tegelijkertijd aan moet kunnen. Bij deze organisatie liggen daarnaast ook mooie kansen in het verschiet gezien jij teamlead kunt worden op termijn.

lees meer

Functie-eisen - je hebt hbo werk- en denkniveau;
- je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in Native iOS Development;
- je beschikt over goede kennis van Objective-C en Swift;
- je hebt ervaring met CI/CD, UI en Unit Testing;
- je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal goed.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Je komt hier bij een organisatie te werken die vele grote en bekende organisaties voorziet van prachtige apps waar klanten direct profijt van hebben in hun business. De apps die je hier gaat maken zijn cloudbased en je gaat werken met realtime data. De apps die je ontwikkelt helpen de klanten van deze organisatie om makkelijker zaken te doen terwijl ze onderweg zijn. Met deze app bied je de klanten de gelegenheid om bijvoorbeeld altijd een catalogus of collectie bij de hand te hebben. Deze organisatie bestaat nu een aantal jaar en zij zijn flink groeiende, ze willen de zaken dan ook graag uitbreiden naar het buitenland, maar daarvoor hebben ze versterking nodig. Ben jij de iOS Developer die hen kan helpen deze prachtige stap te zetten?

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- een goed salaris;
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Naast dat je hier een uitdagende functie krijgt, ontvang je uiteraard ook een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met onder andere:
- een iPhone, iPad en Macbook;
- veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen;
- reiskostenvergoeding;
- gratis parkeren op het terrein;
- regelmatig leuke teamuitjes;
- korting op de producten van je klanten.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Denise Zwarts.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Blaricum Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Blaricum