Vacature SAP BO/DWH specialist gezocht met affiniteit voor retail! - Nieuwegein

Nieuwegein

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als SAP BO/Datawarehouse Specialist werk je samen met twee andere collega’s. Je moet het dus fijn vinden om in een klein team terecht te komen. Je bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het datawarehouse waarbij je de data ontsluit, structureert, ontwikkelt en beheert. Vervolgens maak je hier rapportages van. Je analyseert de data en weet het zo te interpreteren dat je ook andere gebruikers hierover uitleg kan geven. Het management neemt namelijk beslissingen op basis van jouw analyses. Daarom is het ook van belang dat je ideeën hebt over de verbetering van processen, applicaties of nieuwe activiteiten. Je communiceert regelmatig met het hoofdkantoor en achterhaalt ook daar de informatiebehoeften.

lees meer

Functie-eisen

– HBO/ WO werk- en denkniveau;
– Tussen de 2 en 5 jaar relevante werkervaring;
– Je bent aantoonbaar ervaren met SAP BO;
– Je hebt kennis van en ervaring met DataVault & SSIS;
– Je hebt kennis van en ervaring met Webi & Lumira;
– Je bent in staat het management te adviseren en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
– Ervaring met het onderhouden van een DWH;
– Je bent zelfstandig en professioneel en durft eigen initiatieven te nemen;
– Enige kennis van algemeen IT beheer;
– Je spreekt zowel Nederlands als Engels (Duits is een pré).

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Voor een klein bedrijf (60 werknemers) in Nieuwegein ben ik zoekende naar een SAP BO/Datawarehouse Specialist die affiniteit met retail heeft. Het gaat om een interne functie bij een organisatie actief is in de elektronica. Ze hebben hun eigen platform ontwikkeld waarbij ze vraag en aanbod bij elkaar brengen en dit is volledig geautomatiseerd. De focus hier is verlegd naar een afgestemde ervaring voor de consument. Ze hebben hierbij het doel om dit nog verder uit te breiden via een Omnichannel strategie.

De fundering van het platform en het daarbijhorende datawarehouse staat heel stevig, nu is het tijd om verder uit te breiden en te ontwikkelen. Daar kan jij als BI Specialist veel aan bijdragen. Je komt terecht in een “what you see is what you get” cultuur. Een informele, fijne sfeer waar iedereen gelijk wordt behandeld. Het is een zelfstandige functie waarbij je voldoende ruimte krijgt om de functie verder vorm te geven. Daarbij is het wel van belang dat jij relevante stakeholders kan meekrijgen in je verbeteringen. Je moet dus communicatief vaardig en zelfverzekerd zijn.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.250
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed, je krijgt hier maximaal een salaris van €4.250,- (afhankelijk van je ervaring), voldoende ruimte voor eigen initiatieven, interne functie in een informele werksfeer, je kunt flexibel starten en thuiswerken, goed pensioen, zorgverzekering, mobiel + laptop, 27 vakantiedagen en de mogelijkheid om er 12 te ‘kopen’.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures SAP FI Specialist in Nieuwegein Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nieuwegein