Vacature Javaan gezocht met interesse in Artificial Intelligence! - Oldenzaal

Oldenzaal

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je werkt hier in sprints en daarom zoeken ze iemand die full-time wil werken binnen een gezellig en zeer gedreven team. Je werkt hier in duo`s, hebt dagelijks evaluaties en regelmatig teammeetings. Dit zorgt ervoor dat jij controle en overzicht houdt over je werkzaamheden en die van jouw collega`s. Jouw werkdag start je tussen 8.30 en 9.30 uur, dus heb je het de zondagavond wat later gemaakt, kan je lekker een uurtje langer uitslapen.

Je werkzaamheden zullen zowel aan de front-end als de back-end zijn, de verhouding zal ongeveer 80% back-end zijn en 20% front-end. Ook het testen van de code zal tot je taken behoren.

lees meer

Functie-eisen Deze data gedreven organisatie zoekt een enthousiaste en gedreven Java Developer. Een passie voor Data en alles wat je ermee kan wordt zeker ook gevraagd. Daarnaast zoeken zij in jou:
– BSc / MSc opleiding afgerond;
– Aantoonbare ervaring met Java Development;
– Ervaring met of kennis van React.js;
– Daarnaast is ervaring met o.a. Kafka, Google Cloud Platform en/of Kubernetes een stevige plus;
– Je werkt graag in teamverband.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit is één van de meest toonaangevende bedrijven in hun sector, wat ze doen? Het leveren van zeer geavanceerde gegevensintelligentie aan hun zeer bekende eindklanten. Ben je geïnteresseerd in wie deze onwijs toffe eindklanten zijn? Reageer gerust op deze vacature. Ze zoeken hier Java Developer met React.js ervaring. Voor deze functie is een Bachelor of Master opleiding vereist. Je komt hier te werken in een zeer sterk team waarbij jij jezelf ook hard ontwikkelt. Het is een platte casual organisatie, waar je binnen het kantoor lekker informeel gekleed mag zijn. Ze gebruiken data intelligentie om het specifieke segment waarop zij zich focussen van binnen en buiten te kennen. Met data zijn zij baanbrekend voor hun eindklanten en dat wereldwijd. Het platform waarin zij werken is geschreven in react.js en daarnaast GraphQL en Kubernetes voor de infrastructuur. De functie-inhoud is meer dan uitdagend te noemen en hier vertel ik je graag uiteraard meer over per telefoon of mail. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Salaris afhankelijk van ervaring.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Een zeer uitdagende en zelfstandige functie. Goed bereisbaar. Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.
Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Martijn Plieger.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Oldenzaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oldenzaal