Vacature Business Intelligence Qlikview Consultant gezocht! - Hilversum

Hilversum

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Business Intelligence Qlikview Consultant draag jij bij aan het inzichtelijk maken van informatievoorzieningen bij de klanten van deze organisatie. De organisatie is (onder andere) Qlik partner, je zult dus veel gaan analyseren, ontwerpen, bouwen en testen in Qlik. Je bent een kritische denker en neemt graag initiatieven. Je zal je ook bezighouden met het opzetten van complexe voorspellende rapporten en scenario’s. Tevens is ETL en Datawarehousing een belangrijk onderdeel van jouw BI werkzaamheden.

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt enige jaren werkervaring met Qlikview/Qliksense;
– Ervaring met datamodelleren (pré);
– Ervaring met het ontsluiten van databases (SQL);
– Je bent bekend met systeembeheer processen, normen en concepten;
– Certificeringen zijn een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een toffe consultancy bedrijf die het gebruik van Business Intelligence in de cloud centraal stelt ben ik zoekende naar een BI Consultant met Qlikview ervaring. De organisatie zet zich in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), dit staat in hun kernwaarden helder omschreven en wordt doorgevoerd in alle dagelijkse werkzaamheden, binnen de context van een commerciële organisatie. Tevens heeft de organisatie een eigen stichting en storten zij jaarlijks 12% (!) van hun omzet naar goede doelen. Daarnaast beschikt deze organisatie over een eigen Academy, gevestigd op 3 locaties in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Je kunt je daarom ook goed doorontwikkelen. Het menselijke karakter siert deze organisatie enorm, dit is ook wat medewerkers vaak beamen. Er heerst een hele collegiale sfeer en consultants zijn veel bij elkaar betrokken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Bij deze werkgever zijn er goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zul je bonussen ontvangen, een leaseauto, een telefoon en een laptop. Tevens kan je rekenen op veel flexibiliteit en een goed studiebudget. Overigens mag je ook 5 dagen per jaar je inzetten voor een goed doel of een vrijwilligersactie. Tevens mag je 10 dagen per jaar reserveren om aan jouw ontwikkeling te werken.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Hilversum Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Hilversum