Vacature Senior Technische T-SQL Developer? Unieke interne functie - Amersfoort

Amersfoort

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Mijn klant is op zoek naar een ervaren SQL-server database ontwikkelaar, met bij voorkeur kennis van Microsoft Business Intelligence tooling. Het team waarin je werkzaam wordt bestaat uit 7 SQL-server/BI specialisten, die verantwoordelijk zijn voor de gehele SQL-server en Microsoft Business Intelligence omgeving. Je ontwikkelt complexe stored procedures middels T- SQL en bent betrokken bij ETL processen. Belanghebbenden voorzie je daarnaast van de juiste informatie middels rapportages. Deze dashboards worden gegenereerd met SSRS.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de procesbewaking en inrichting en het bewaken van externe data.

Kortom; een zeer veelzijdige functie met technisch veel uitdaging en dit Intern bij een organisatie die goed zorgt voor haar medewerkers!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal HBO/WO werk en denkniveau;
- Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met het ontwikkelen van SQL stored procedures, triggers en functions;
- T-SQL kent geen geheimen voor jou;
- Ze werken hier binnen Azure Cloud en het is een pré dat je hier ervaring mee hebt;
- Enige kennis van SSIS en SSRS zou zeer wenselijk zijn!;
- Uitgebreide kennis van SQL-server;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Deze financiële dienstverlener is gevestigd in Amersfoort. Ze hebben vestigingen in diverse landen en er werken momenteel ruim 750 mensen wereldwijd. Ze bieden een breed divers dienstenpakket aan.Ze groeien nog steeds erg snel en daarom hebben ze momenteel ruimte voor een Senior Technische T-SQL Developer waarbij je tevens wat BI vaardigheden zal gaan gebruiken. Ze hebben hier een ontzettend fijne werksfeer waarbij alles erg informeel aanvoelt.Het betreft een interne functie op een vaste werklocatie met een standaard 38-urige werkweek. Tevens zijn de arbeidsvoorwaarden binnen deze organisatie uitstekend te noemen. Waaronder een vaste 13e maand.Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als T- SQL Developer en zoek je naar een interne functie waar je samen met je technische collega's ervoor zorgt dat alle data juist is, rapportages on point zijn en waar je dashboards gaat bouwen? Lees dan verder! 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 - € 5.800 p/m

Het salaris is afhankelijk van de werkervaring die je meebrengt. Je zal hier als Senior T-SQL Developer starten in schaal 9 en je salaris eind schaal zit op €5800,- op basis van 38 uur.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen. Hierbij te denken valt aan een vaste 13e maand. Flexibele begin en eind tijden. Mogelijkheid tot thuiswerken. Perfecte pensioenvoorziening en volop mogelijkheden tot het behalen van cursussen en opleidingen!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amersfoort