Vacature Medior Bi Consultant met minimaal 2 jaar ervaring - Leiden

Leiden

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen je functie als Microsoft BI Consultant ga je de klanten van deze organisatie adviseren met je BI kennis. Je zal klantwensen inventariseren en dit vertalen naar rapportages en analyses.
Het is de bedoeling de je hier als Business Intelligence Consultant aan de slag gaat waarbij je met 4 andere BI developers in een team zit, waarbij je ook Data Analyse oppakt en met Python mag gaan werken. Je komt hier uiteindelijk te zitten als volwaardig BI consultant waarbij je mee gaat draaien in het team. Om de klanten, de omgevingen en onze werkwijze aan te leren zal je enerzijds de servicedesk bemannen, waarop diversen technische en inhoudelijke issues en wijzigingsverzoeken binnenkomen, en anderzijds ga je meelopen op klantprojecten.
Ze gaan je hier veel dingen leren zoals bijvoorbeeld SSIS, SSRS, SSAS en je wordt verder ook ingewerkt op de ETL-processen, datawarehouses en rapportages van klanten. Ze werken over het algemeen op kantoor in Leiden, maar de bedoeling is dat je ook met enige regelmatig bij klanten op locatie komt om specificaties af te stemmen en indien nodig on-site met medewerkers van onze klant werkzaamheden verrichten.

Als BI Consultant pak je hier alles van A tot en met Z op. Je Daarbij werk je de ene keer zelfstandig en de andere keer in teamverband. Het is van belang dat je ervaring hebt als BI Developer of als BI Consultant.

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde HBO/WO opleiding;
- Goede SQL vaardigheden;
- Ervaring met Power BI;
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
- Sterke analytische vaardigheden;
 - Goede communicatieve eigenschappen.

Niet noodzakelijk, maar wel een pré zou zijn:

- Ervaring met de Microsoft BI stack (SSIS, SSRS, SSAS);
- Ervaring met Exact (Globe, Synergy, Exact Online);
- Ervaring met DAX of MDX;
- Ervaring met het Azure Data Platform;
- Ervaring met Azure DevOps;
- Microsoft certificaten in de volgende richtingen: SQL 2016 BI Development, BI Reporting, Data Management and Analytics.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Voor een toffe consultancy bedrijf ben ik op zoek naar een Microsoft BI Specialist/Consultant met minimaal 2 jaar ervaring binnen SQL en wat ervaring binnen PowerBI. Deze organisatie helpt zakelijke dienstverleners met het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Daarbij hebben ze ook eigen software producten ontwikkelt gebaseerd op Microsoft. De branches waar zich de klanten in bevinden zijn divers, zo werk je bijvoorbeeld de ene keer voor een hotel, reisorganisatie, zorgorganisatie of een retailer. Ze werken met de nieuwste technieken, zo hebben ze een award gewonnen voor een technische toepassing die ze hebben ontwikkelt. 

De organisatie bestaat uit zo’n 35 FTE, die elk hun technische en business kennis combineren om klanten te adviseren bij de implementatie van hun BI oplossing. Binnen deze organisatie waarderen ze je eigen inbreng dan ook enorm. De sfeer binnen de organisatie is informeel. Daarnaast houden ze kennissessies met overheerlijke pizza’s, bezoeken ze relevante beurzen of evenementen en zijn er regelmatig leuke borrels en lunches op kantoor.

Voor de afdeling ‘Business Intelligence’ zijn we op zoek naar een Medior Business Intelligence Consultant. Wij zoeken iemand met de volgende kenmerken:

-    Een afgeronde HBO/WO opleiding;
-    Goede SQL vaardigheden;
-    Ervaring met Power BI;
-    Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
-    Sterke analytische vaardigheden;
-    Goede communicatieve eigenschappen.

Sta jij open voor een functie waar je alles binnen de Microsoft BI stack (SSIS, SSRS, SSAS) mag gaan leren? Lees dan verder

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed! Je krijgt hier maar liefst 28 vakantiedagen, eigen inbreng, informele team, nieuwste technieken, pizza sessies, goed salaris, opleidingsmogelijkheden, toeslag bij behalen certificaten en leuke uitjes!

Interesse? Neem gerust contact op met  Farid van Mastbergen op mobiel : +31 (0)6 52 50 19 82, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Consultant in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden