Vacature Junior / Medior BI Developer (interne functie)! - Beekbergen

Beekbergen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ze zijn op zoek naar een junior/ medior BI Developer voor een interne functie. Je werkt mee aan één van de BI applicaties die is gebouwd. Je onderzoekt trends in de markt en speelt daar efficiënt op in. Je helpt klanten door data te analyseren wat inzicht biedt in de KPI’s en of alles volgens plan verloopt. Je bouwt mee aan het datawarehouse en ontwikkelt rapportages en kubussen. Dit hoef je uiteraard niet alleen te doen, je werkt samen met andere BI developers en de productowner. Hij weet álles over de applicatie. Er zit ook een component testing in de functie, het gaat dan om het testen en beoordelen van de gemaakte software. Het gaat dus echt om een fullstack BI functie waarbij je kan doorgroeien tot specialist. Microsoft wordt het meest gebruikt in de BI wereld, een goede
Je krijgt hier de kans om snel te groeien en ook echt te groeien richting jouw ambities. Je zal hierin volledig ondersteund worden. Dit gebeurt door middel van interne trainingen maar ook opleidingen zijn uiteraard mogelijk.

lees meer

Functie-eisen – HBO / WO geschoold;
– Enige kennis/ervaring (0,5-3jr) van de Microsoft BI Stack SSIS, SSAS, SSRS;
– Je bent iemand die denkt in creatieve oplossingen;
– Je bent in staat om je snel aan te passen;
– Je spreekt zowel de Nederlandse als Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Voor een klant in Beekbergen ben ik op zoek naar een Junior / Medior BI Developer die zich verder wilt ontwikkelen binnen een snel veranderende omgeving. Deze organisatie ontwikkelt namelijk applicaties die een hoog maatschappelijk doel dienen. Met behulp van deze applicaties kunnen gebruikers op een gebruiksvriendelijke, gemakkelijke en efficiënte wijze belangrijke informatie ontvangen en managen. Deze applicaties zijn echt gericht op innovatie.Ze werken hier vanuit verschillende Business Units en in totaal werken er zo’n 50 enthousiaste collega’s waarmee je kan samenwerken en kennis kan delen. Er wordt Agile / Scrum gewerkt om resultaatgericht te blijven werken. Ook worden er regelmatig leuke dingen gedaan als borrels en sportevents.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend. Naast een goed salaris zal je ook een winstdeling ontvangen. Je krijgt een laptop, telefoon en een goede reiskostenvergoeding. Ook bieden ze een goede zorgverzekering en pensioensregeling. Je komt terecht in een gedreven en jong team waar je veel zult leren.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Beekbergen Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Beekbergen