Vacature Microsoft Business Intelligence Consultant (Projectmanager) - Leusden

Leusden

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ze zijn op zoek naar een nieuwsgierige BI Consultant met ruime ervaring in dit vakgebied. Je hebt veel inhoudelijke kennis en kan eventueel als LEAD opereren, mocht je daar interesse in hebben. Ze werken hier met Microsoft producten en het gaat om een fullstack functie. Het is erg fijn meegenomen als je ook commerciële kwaliteiten hebt maar dit is geen harde eis.
Functie-eisen – Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
– HBO/ WO niveau;
– Ervaring met Microsoft producten SSIS, SSAS, SSRS;
– Bereidheid om onderweg te zijn;
– Goede communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving De organisatie gevestigd in Leusden helpt hun klanten in elk aspect van hun informatie / data vraagstukken. Als strategisch partner en adviseur maken ze, op basis van de door de klant gestelde doelen, de juiste data beschikbaar en bieden ze optimale inzichten. Ze bieden ondersteuning in het gehele proces van A tot Z, van inventarisatie tot implementatie. De klantenportefeuille van deze organisatie is zeer divers. Denk hierbij aan zorginstellingen, retail en supply chain, foodketens en logistieke bedrijven. Voor ieder wat wils.Deze organisatie gelooft echt in de kracht van samenwerken. Echt slimme oplossingen bedenk je samen, door elkaar aan te vullen en kritisch te denken. Maar je bent ook zelfstandig, omdat je veel bij de klant zult zitten. Op deze manier kan goed onderzocht worden wat de slimste oplossing is voor die klant. Je komt dus terecht in een klein maar zeer ervaren team. Ook krijg je hier direct een vaste aanstelling. Successen worden gezamenlijk gevierd.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt hier direct een vaste aanstelling met mooie primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt samen met collega’s op een hoog niveau. Er is veel ruimte voor opleidingen en ontwikkeling. Tot slot krijg je ook een mooie auto, laptop en telefoon.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Leusden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leusden