Vacature PHP developer voor marketing softwarebedrijf - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hier werken ze met multidisciplinaire Agile/Scrum teams in sprints van 2 weken. In die 2 weken ben jij samen met je collega's verantwoordelijk om dit af te krijgen met behoud van kwaliteit. Je gaat hier regelmatig samenwerken dus het is belangrijk dat je graag in teamverband programmeert en planmatig te werk gaat. Jij gaat hier werken als PHP developer met Laravel. De verdeling tussen deze frameworks zal uiteindelijk meer richting Laravel gaan groeien. Ze doen hier ook aan testing dus het zou fijn zijn als je kennis hebt Unit Testing of CI/CD. Verder werken ze hier ook in de Cloud met AWS en/of Azure dus mocht je hier ervaring in hebben dan is dit een grote pré.

Zoek je een technisch uitdagende job waar je elke dag voor mooie klanten zoals Samsung mag werken dan is dit zeker iets voor jou!

lees meer

Functie-eisen - Je beschikt over een MBO/HBO/WO afgeronde opleiding richting IT;
- Je werkt minimaal 3 jaar als PHP developer;
- Je hebt ervaring met Laravel of Symfony;
- Je hebt kennis van Rest API, OOp en MVC;
- Je hebt passie voor techniek;
- Je bent communicatief vaardig;
- Je houdt er van om af en toe flink uitgedaagd te worden;
- Je gaat voor een mooi resultaat en werkt planmatig.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Heb jij passie voor techniek en wil je graag aan gave projecten werken? Dan ligt er hier een mooie mogelijkheid voor je klaar, want dit komt hier allemaal samen! Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een Fullstack developer met affiniteit voor marketing. Binnen deze platte, flexibele en informele organisatie werken 14 mensen. Als developer ligt hier voor jou een heel toffe uitdaging voor je klaar, omdat je hier aan diverse projecten kan gaan werken waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Regelmatig worden er hier trainingen en kennissessies georganiseerd zodat jij als developer je kan blijven ontwikkelen met de nieuwste technieken. Daarnaast is de vrijdagmiddagborrel een vaste prik en vinden er ook regelmatig teamuitjes plaats.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier meer dan goed en je krijgt de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in een flexibele omgeving waar mensen met passie voor techniek werken. Daarnaast organiseren ze regelmatig teamuitjes en vrijmibo's.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam