Vacature Junior & Senior BI Consultant Qlik gezocht! - Den Hoorn (ZH)

Den Hoorn (ZH)

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en modelleren van klantgegevens met behulp van Qlik. Je maakt de gegevens voor de eindgebruiker inzichtelijk en je adviseert je klanten. De business maakt vervolgens belangrijke beslissingen op basis van jouw analyses en rapportages. Maar voor het zover is krijg je natuurlijk eerst de gelegenheid jezelf hierin te ontwikkelen. Het vooral belangrijk dat je graag wilt leren. Bij een Senior wordt verwacht dat je dit natuurlijk al onder de knie hebt, uiteraard is er altijd de mogelijkheid om bij te leren. 

lees meer

Functie-eisen

– HBO werk- en denkniveau;
– Affiniteit met Qlik;
– Kennis van SQL, reporting, datawarehousing en BI algemeen;
– Leergierig en communicatief sterk;
– Ervaring met datamodelleren.

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is gespecialiseerd in BI oplossingen middels Qlik. Ze zijn actief in bijvoorbeeld de bouw-, transport- en energie-sector. Binnen onder andere deze sectoren wordt er gewerkt met de nieuwste technieken op BI gebied binnen Qlik. Het hechte team waar je in terecht zult komen is jong en gedreven en wordt geleid door echte professionals. We snappen dat je als junior nog niet alles onder de knie hebt en volledig zelfstandig kan werken. Daarom zul je optimaal opgeleid worden. Daarnaast zijn ze ook op zoek naar een Senior die al over nodige ervaring beschikt. 

Binnen deze organisatie wordt jou eigen inbreng gewaardeerd. Je komt te werken binnen een informele, professionele werkomgeving. In de pauze is er genoeg ruimte voor gezelligheid zoals een potje tafelvoetbal.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed, je krijgt een salaris op basis van je ervaring, ruimte voor ontwikkeling, lease auto, laptop, telefoon, informele werksfeer en interessante kennissessies.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Consultant in Den Hoorn (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Hoorn (ZH)