Vacature Backend Python developer Security producten - Veenendaal

Veenendaal

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je komt in een prettig team te werken op de R&D afdeling, dat veel aan kennisdeling doet met elkaar. Er is heel veel ruimte voor jouw inbreng en regelmatig bedenken ze met elkaar nieuwe toepassingen en concepten om hun klanten nog beter te kunnen bedienen.

Zo ben je er dus steeds van een idee tot aan het uiteindelijke product bij betrokken. Als Python developer ontwikkel je samen met je collega's innovatieve en geavanceerde security oplossingen. Je hebt hier ontzettend veel vrijheid en een grote invloed op de producten. Je gaat hier bezig zijn binnen architectuur, concepten en (eind)oplossingen. Tevens heb je inbreng op het vlak van innovatie en het toepassen van nieuwe methoden en technieken.

Je werkt in een team met specialisten waarbij eigen initiatief, teamwork en goede communicatieve vaardigheden van groot belang zijn. Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierbij vanzelfsprekend.

lees meer

Functie-eisen • Een HBO diploma is gewenst;
• Ruime ervaring op het gebied van Python (Django);
• Ervaring met database queries;
• Websockets, PostgreSQL zijn geen onbekende voor je;
• Een gevoel voor humor;
• Tot je vaste gereedschappen behoren versiebeheer (svn, git, mercurial) en een fijne editor (PyCharm, vim e.d);
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een security organisatie in Veenendaal ben ik op zoek naar een Backend Python developer. Het bedrijf levert hoogwaardige security producten aan een groeiend klantenbestand in de Benelux. Dit doen zij met een vijftigtal werknemers in een open en informele setting. De sfeer is erg persoonlijk en prettig; dit is ook nodig want het bedrijf is erg innovatief en dynamisch waardoor er vaak productgerelateerde ontwikkelingen plaatsvinden. Snelle, heldere en eerlijke communicatie is dan ook van groot belang binnen de organisatie.Er komt veel bijzondere en onverwachte technologie kijken bij dit bedrijf en we zoeken een ervaren Backend Python developer die buiten de bekende paden durft te treden.  

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Goed loon.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Naast een goed loon is er veel mogelijk als het gaat om het volgen van trainingen, ook heeft men een goede pensioenregeling en is veel bespreekbaar als je speciale wensen hebt. Je komt te werken bij een gezonde organisatie met leuke collega's.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Veenendaal