Vacature Backend PHP developer voor digitaal bureau - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je hebt nu een beetje een beeld gekregen van het bedrijf maar het is ook wel prettig om te weten wat je gaat doen. Je gaat hier aan de backend werken met Laravel, want dat gebruiken ze hier als framework. Het is wel belangrijk dat je een relevante HBO/WO opleiding hebt afgerond zodat je met jouw intelligentie weet hoe je de projecten moet aanvliegen. Naast je diploma is als harde eis gesteld dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt met het bouwen en testen van webapplicaties! Weet jij ook hoe je high-load en high-performance omgevingen kan opzetten in samenwerking met de backend? Helemaal top! Het is ook fijn dat je een teamplayer bent die communicatief vaardig is, omdat je zowel met je collega's als klanten zal gaan schakelen. 

Ben jij nog steeds geïnteresseerd en denk je dat jij past bij dit bedrijf? Neem dan even contact met mij op, ik vertel je er graag meer over.

lees meer

Functie-eisen Daarnaast hebben ze ook een wensenpakket opgesteld. Als er bij staat dat is een harde eis dan is het ook een harde eis, sorry ik heb het gevraagde profiel ook niet bedacht.
- Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond;
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met PHP en OOP (harde eis);
- Je hebt ervaring met Laravel of Symfony (harde eis);
- Je hebt ervaring met het testen en bouwen van webapplicaties (harde eis);
- Je hebt ervaring met Craft CMS;
- Je hebt ervaring met Git, Bitbucked voor CI/CD;
- Je hebt geen 9-tot-5 mentaliteit;
- Je bent communicatief vaardig;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je hebt gevoel voor voor humor (je hoeft zelf geen humor te hebben).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Voor een digitaal bureau in het hartje van Amsterdam ben ik op zoek naar een medior of senior Backend PHP developer (Laravel) met minimaal een beetje gevoel voor humor. Ik lees je gedachte en je denkt, wat gaat hij nu vertellen over de organisatie. Natuurlijk kan ik je alles vertellen over hoe tof de organisatie is, dat ze werken voor toffe klanten zoals Amsterdam Dance Event en dat het natuurlijk een hele uitdagende functie is maar daar moet je zelf achterkomen, toch? Vind je het leuk om collega's te hebben? Nou komt dan even goed uit, er werken hier nog 25 collega's die daarnaast ook een nog een beetje humor hebben. Ze werken hier aan projecten waar de releases plaatsvinden op de woensdag dus mocht je 32 uur willen werken, wat mogelijk is, en op de woensdag vrij willen zijn dan hoef je niet verder te lezen. Stel jezelf nou even voor dat een klant op het laatste moment vraagt om het een ander te bouwen of aan te passen. Daar heb je misschien geen tijd voor maar het moet gewoon af dus er wordt wel verwacht dat je hier over werkt als dat nodig is. Moet ik dan heel vaak overwerken? Nee, dit gebeurt soms maar het kan voorkomen dus dan weet je dat alvast. Er wordt dan wel voor iedereen een lekker pizzaatje voor je bestelt zodat jij niet hoeft te beginnen aan je toetsenbord. Je krijgt daarnaast een plekje op kantoor, fijn hé? Dat zijn flexpekken dus mocht je even genoeg hebben van je collega Marcel (wat natuurlijk een hele fijne collega is) dan kun je vandaag gewoon ergens anders gaan zitten. Als developer wil je natuurlijk jezelf blijven ontwikkelen en naast je collega Marcel die je daarin kan ondersteunen is er ook nog een andere mogelijkheid. Zij vinden het ook belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen dus het is mogelijk om naar een congres of beurs te gaan en het fijne is dat dit wordt betaald door je werkgever.Wat ook fijn is om te weten is dat dit bedrijf goed bereikbaar is met openbaar vervoer.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidvoorwaarden zijn hier zeer goed en je krijgt hier de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als developer!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam