Vacature PHP software talent gezocht! - Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Uiteraard ben je nog geen uitgeleerde PHP developer, maar je hebt wel de potentie om je minder ontwikkelde capaciteiten snel in niveau op te schalen. Je gaat hier soms zelfstandig en vaak ook in teamverband aan de slag. Je gaat sparren met techneuten maar ook met creatieve breinen en gaat ideeën omzetten in een werkend geheel. Je bent vanzelfsprekend goed op de hoogte met de bestaande ontwikkelpaden maar zoekt ook graag naar nieuwe wegen die de organisatie vooruitstrevend en succesvol houden.

Je focus ligt op back-end PHP development met MySQL, Symfony2, Laravel en andere frameworks die van pas komen. Verder ga je aan de slag met verschillende webtechnieken zoals CSS, HTML en JavaScript. Voor de mobiele applicaties worden er ook technieken gebruikt maar daar hoef jij je nog niet mee bezig te houden.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een HBO/WO niveau en bij voorkeur minimaal een afgeronde HBO informatica of soortgelijke opleiding;
- Je bent of een junior talent, of je hebt een aantal jaren ervaring als PHP developer;
- Je hebt ervaring met meerdere PHP Frameworks;
- Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in je vak als PHP developer;
- Je bent sociaal sterk en een teamplayer;
- Je werkt zorgvuldig en ook zelfstandig;
- Je gaat graag door het vuur voor je collega's en helpt hen (zij helpen jou natuurlijk ook!).

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wil jij werken bij een vooruitstrevend bedrijf en gevestigd in een mooi en modern pand op goed bereisbare afstand van Arnhem?Onderling heerst een zeer goede sfeer, is er heel veel kennis en ervaring aanwezig en is er heel veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. De projecten die ze bij deze organisatie doen zijn heel erg uitdagend en kom je niet snel elders in de markt tegen. Ze ontwikkelen applicaties voor grote spelers zoals bekende supermarkten en vaak in een mix met geavanceerde weboplossingen waarbij ze dan gebruik maken van PHP en veel open source.Ze bieden hun klanten meer dan louter een slimme webapplicatie, ze proberen steeds vooruitstrevende technische oplossingen neer te zetten waar klanten grote stappen vooruit mee kunnen maken. Op die manier blijven ze een van de belangrijkste spelers op hun markt en zijn ze de concurrentie te slim af. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Uitstekend inkomen.
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Onze klant behoort tot een van de betere werkgevers op dit moment in de regio!

Je kunt een uitstekend inkomen verwachten plus werken met de nieuwste technieken. Daarnaast zijn er hele interessante extra's waaronder deels thuis werken, een goede pensioenregeling en nog veel meer interessante zaken zoals bijvoorbeeld veel vakantiedagen waar we je graag meer over vertellen!

Interesse? Neem dan contact op met Toon Klaassen via telefoon op: 06-25018100! Ook kan je hem een Whatsapp bericht sturen waar hij direct op zal reageren. Hij zorgt er voor dat je in dezelfde week al op gesprek kunt gaan!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem