Vacature Senior Business Analist gezocht voor wereldspeler! - Soest

Soest

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je maakt als Business Analist deel uit van een professioneel team en de onderlinge samenwerking is hier heel goed. 
Je krijgt bij deze organisatie heel veel ruimte en vrijheid om je functie in te vullen zoals dat het beste past bij jou als persoon. Je zult heel veel contact hebben met de eindklanten en voor die partijen een klankbord zijn die meedenkt in de beste oplossingen. Je gaat vervolgens in contact met alle collega's om zo goed mogelijk de vertaling te maken van de wens van de klant naar het eindproduct. 
Naast het in kaart brengen van de requirements bij je klanten blijf je daarna ook vinger aan de pols houden bij de voortgang van het hele traject. 
Ook het geven van presentaties en trainingen voor zowel klanten als je collega's is onderdeel van de functie. 

lees meer

Functie-eisen - HBO / WO niveau
- Meerdere jaren ervaring als Business Analist
- Je bent communicatief ingesteld en denkt graag mee met je klanten en collega's
- Het is voor jou geen probleem om op verschillende niveau's te schakelen met alle belanghebbende binnen je projecten
- Je denkt graag in oplossingen en je bent hier creatief in

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Mijn klant is onderdeel van een internationale organisatie en wereldwijd werken er voor deze organisatie inmiddels al meer dan 5000 mensen.Ik zoek voor mijn klant een ervaren Business Analist en deze functie is gericht op de Nederlandse markt. Het gaat om een interne baan, dus geen consultancy / detachering. Ze zitten in de regio Soest nabij de snelweg en ze zijn vanaf meerdere locaties goed aan te reizen. Het bedrijf is in Nederland een hele bekende speler voor met name de verzekering / bankensector. Ze hebben onder verschillende namen diverse applicaties in de markt staan waar met name hele grote partijen gebruik van maken. Het is prettig als je de wereld waarin ze actief zijn begrijpt en er al ervaring in hebt, echter het is geen harde eis. Mocht je dus als Business Analist veel ervaring hebben in een andere sector, dan kan deze rol mogelijk toch interessant zijn voor je. Er is heel veel ruimte binnen dit bedrijf om jezelf te blijven ontwikkelen in je vak en om door te groeien.    

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
27 vakantiedagen, mogelijkheden om (deels) remote vanuit huis te werken, uitstekende pensioen voorziening en daarnaast heel veel kansen om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Je komt hier te werken met ambitieuze collega's die elkaar graag verder helpen. Er heerst een hele prettige sfeer binnen dit bedrijf en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Soest Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Soest