Vacature Junior en Medior Data Analist voor Data-gedreven marketing - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je koppelt hier Data Science en Data Analyse aan online marketing en je gaat nadenken over complexe oplossingen, gericht op marketing. Snelle processen, ad hoc en complexiteit zijn kernwoorden hierin. Je richt je op dashboards en rapportages waarbij je werkt met gigantische datastromen.

Maar wie zijn nou eigenlijk jullie opdrachtgevers? Hebben zij wel echt zulke grote data stromen? Jazeker! Want jouw opdrachtgevers zijn grote Nederlandse A-merken en top 100 bedrijven, wat natuurlijk onwijs tof is. Dit zijn organisaties als Transavia, FBTO, HEMA, Heineken, Booking en nog veel meer. Bij deze grote klanten ga je vanuit diepgaande data analyse en complexe data, grote marketingcampagnes opzetten en deze blijven managen en realtime data verwerken. Je bent ongeveer 60/65% van de tijd bezig met programmeren in R, Python, SQL etc en de andere 35/40% doe je evaluaties van data, oplossingen bedenken en klantanalyse. Wanneer je het leuk vindt kan je jezelf gaan ontwikkelen richting een functie met veel klantcontact, maar die keuze is volledig aan jou. Het kan natuurlijk ook zijn dat je echt op de data kant blijft zitten en op de achtergrond werkt in de datasets.

Met de eigen interne academy is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en zijn er zeker doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een afgeronde opleiding HBO, Bachelor/Master in Informatica, Technische Informatica, Business Information Management, Econometrie, Wiskunde of soortgelijke;
- Je hebt verstand van en ervaring met Python en R;
- Je hebt ervaring met SQL;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
- Je hebt oog voor detail en bent analytisch ingesteld;
- Je kan gestructureerd werken, volgens plan.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is opzoek naar Data Analisten ter versterking van het huidige team. Ze zoeken hier zowel een Junior als Medior Data Analist. Dit marketingbureau werkt met o.a. CMO's en marketeers als hun opdrachtgevers. Hier doen ze aan Data-gedreven marketing.Hier bedenken ze marketingstrategieën voor hun opdrachtgevers, maar ze zitten juist ook heel erg op de techniek. Hier gebruiken ze data met als doel marketing te verbeteren. Affiniteit of ervaring met marketing is daarom ook gewenst. De organisatie bedraagt in totaal momenteel 22FTE waarvan de afdeling waarbinnen jij als Data Analist valt nu nog uit 8FTE bestaat. Binnen de organisatie werken onder andere Data Analisten, Solution Architecten en Consultants. Door de aanwezigheid van veel kennis en ervaring binnen het Data Analyse team zal je ook veel gaan leren en kunnen sparren met jouw collega`s. Je word in jouw rol dan ook zeer goed begeleid. In het geval van Junior Data Analisten krijg je ook een interne opleiding waar Artificial Intelligence, Data Science en de Wiskundige kant veel in terug komt. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

- Prima marktconform salaris
Overige info Arbeidsvoorwaarden
- Een stijging in salaris na de 1e 12 maanden bij goed presteren (8 a 10%)
- Reiskosten vergoeding
- Pensioenregeling 50/50
- De lunch staat iedere dag klaar
- 25 vakantiedagen
- Winstdeling
- Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
- Doorgroeimogelijkheden

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam