Vacature PHP Developer met communicatieve en technische skills - Leiden

Leiden

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Samen met het team van Front- en Back-end developers bouw je websites/applicaties aan grote en kleine projecten. Je krijgt hier als developer een grote mate van vrijheid en inspraak. Door middel van brainstormsessies ga jij samen met het team kijken hoe je projecten aan gaat vliegen. Het is dus belangrijk dat jij een prettige persoon bent die communicatief ook nog vaardig is. Je zult namelijk met collega's en klanten sparren om een fantastisch product af te leveren. Jij zal hier voornamelijk binnen PHP werken met Laravel of Symfony en jij hebt ervaring met versiebeheersystemen zoals Git.

Wil jij werken in een klein en sterk team aan fantastische producten die kwalitatief goed in elkaar zitten? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

lees meer

Functie-eisen - Je beschikt over HBO/ WO werk en denk niveau;
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring met PHP;
- Je hebt goede ervaring met PHP5 en OOP;
- Je hebt ervaring met frameworks, bij voorkeur Laravel of Symfony;
- Je bent communicatief vaardig en je bent een prettige collega.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een tof bedrijf dat websites en (web)applicaties bouwt ben ik op zoek naar een Medior/Senior PHP Developer. De projecten zijn hier érg uitdagend en dat mag je doen voor hele mooie opdrachtgevers. Dit bedrijf heeft de toekomst wat betreft E-platforms. Je komt te werken in een klein en sterk team waar jij, met zes collega's, gaat werken binnen PHP. Je overlegt hier met collega's en opdrachtgevers om mee te denken hoe je projecten gaat aanvliegen. De producten die ze maken zijn van hoge kwaliteit en dat geldt zowel op technisch als creatief vlak. Daarnaast doen ze veel op het gebied van informatiebeveiliging.Dit bedrijf zit dichtbij het station in Leiden en dus goed te bereizen met het ov.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend! Naast een heel goed salaris krijg je er veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Verder zijn overige zaken er goed geregeld en zijn ze goed te bereiken, zowel met de auto als het OV.

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Leiden