Vacature Business Intelligence Consultant bij uitstekende werkgever! - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als consultant is het van belang dat je niet de focus legt op één oplossing, techniek of product, maar dat jij komt met het juiste antwoord op het vraagstuk van de klant. Dit is overigens ook een belangrijke reden waarom consultants zo gewild zijn in de markt; ze hebben van veel verschillende smaakjes geproefd en gaan resultaatgericht te werk. Het is dus van belang dat je goed onderscheid kan maken tussen hoofd- en bijzaken. Je kan snel processen doorgronden en rapportages bouwen die de juiste inzichten bieden. Je durft risico’s te nemen en bent in staat te bouwen wat je bedenkt. 

De werkzaamheden als Business Intelligence Consultant zijn divers en projectafhankelijk. Er zal samen gekeken worden naar welk project het beste bij jou past. Projecten gaan over de volgende vakgebieden:

– Databases: MYSQL/ Oracle/ SQL-Server;
– Dimensioneel modelleren/ relationeel database ontwerp;
– Database security en datakwaliteit;
– Data-analyse/datamining;
– Business Intelligence (ETL, rapportages bouwen, dashboards maken).

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt enkele jaren relevante ervaring. Bij voorkeur heb je gewerkt aan verschillende projecten of heb je enkele werkgevers gehad. Je moet beschikken over consultancy-vaardigheden. Dit houdt in: advies kunnen geven, overtuigingskracht hebben, goed in (non) verbale communicatie, durft risico’s te nemen en je hebt een analytisch vermogen. Kennis van ETL en rapportagesoftware (PowerBI, Qlik, Tableau etc.).

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ze werken voor grote, bekende namen in de energie en telecom branche. De organisatie staat erom bekend mens en kwaliteit voorop te hebben staan en te streven naar langdurige relaties. Ze vinden dat ICT ondersteunend is aan de bedrijfsprocessen en niet leidend. Dit doen ze samen met getalenteerde professionals op zowel ICT- als op functioneel gebied. Er werken ongeveer 50 consultants, allen zeer zelfstandig maar werken ook nauw met elkaar samen.  Ze delen kennis en vragen elkaar om feedback over de inhoud van hun eigen projecten. Er wordt binnen de organisatie dus ook veel waarde gehecht aan vakinhoud. Er zullen dus regelmatig trainingen, intervisies en netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd zodat jouw kennis up-to-date blijft. Wat zo fijn is aan deze organisatie is dat er samen gekeken wordt naar wat jij nodig hebt om verder te kunnen groeien. Dit kan bijvoorbeeld een technische certificering zijn maar dit kan ook training zijn om jouw overtuigingskracht te verbeteren. Op basis daarvan wordt er een op maat gemaakt ontwikkelplan opgesteld. De organisatie hecht daar veel waarde aan, daarom zul je ook een persoonlijke coach krijgen om te kijken waar jouw ambities liggen en waar jij nog ondersteuning kan gebruiken. Ben jij bijvoorbeeld een Business Intelligence Specialist maar heb je veel affiniteit met Data Science? Geen probleem, dan zorgen zij ervoor dat jij eerst een cursus R of Python gaat volgen om dit later toe te passen in een project waarin zowel BI als Data Science aspecten naar voren komen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

– Een uitstekend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Zoals al eerder gezegd wordt er veel aandacht besteed aan de werknemer als individu, zo krijg je een trainingsbudget en een coach. De organisatie is trots op haar werknemers en dat laten ze onder andere blijken uit:
– Direct een vast dienstverband;
– Winstdeling;
– Lease-auto;
– Pensioensregeling voor jou (en je partner);
– Ziektekostenverzekering voor jou (en je partner). 

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht