Vacature BigData bedrijf zoekt BigData Engineer met SQL - Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je werkt hier in Scrum teams en bent bezig met data en data gerelateerde marketing vraagstukken. Dit doe je samen met een team van gedreven collega's om zo de klanten te voorzien van desbetreffende behoefte op het gebied van Data. Als Data Engineer ben jij bezig met alle Data bewerken, ontdubbelen, automatiseren, updaten, pipelines bouwen en ben je ook bezig binnen security. Zo zorg je er namelijk voor dat je Data Science collega's hier verder op kunnen bouwen. Het is dan ook een ontzettend belangrijke functie. Volgens mijn klant is dit het fundament waar ze op bouwen. 

Je gaat hier dan ook veel leren en je hebt hier genoeg kansen om door te groeien naar een Data Science positie. Echter vergeet niet dat je hier in eerste instantie voor de Data Engineering functie komt!

Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen in het mooie vak van Data? Dan zit je hier ontzettend goed! Je hebt namelijk een uitdagende en interessante functie waar ze je belonen met goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden om door te groeien, certificaten te behalen en voor prachtige klanten te werken. Hierdoor heb je diversiteit en afwisseling en bouw je ook een goed netwerk op.

lees meer

Functie-eisen - Minimaal HBO denkniveau;
- Kennis en het liefst praktijkervaring binnen SQL;
- Affiniteit met data en marketing vraagstukken;
- Klantgericht en zorgvuldig;
- Python en Kafka kennis zijn een pré.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving CareerValue ICT Recruitment.
CareerValue is een werving en selectie organisatie, gespecialiseerd in ICT functies en Software Development. Wij werken met uitstekende functioneel ingerichte databases en hebben kwaliteit en identiteit hoog in het vaandel staan.

Door ons uitgebreide netwerk en kennis van de ICT markt, zijn wij in staat om op een kwalitatieve wijze beide behoeftes bij elkaar te brengen. Wij doen dit door grondig in kaart te brengen welke competenties nodig zijn om tot een succesvol resultaat te komen. Door aandacht te hebben voor gemeenschappelijke belangen biedt CareerValue flexibiliteit en kwaliteit.

Interesse?
Indien u interesse heeft in deze vacature bij onze klant, verzoeken wij u contact op te nemen met een van onze consultants op telefoonnummer 088-8833060. Verder bemiddelen wij nog voor veel meer functies in uw vakgebied.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, veel opleidingsmogelijkheden en meer!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Arnhem