Vacature Microsoft BI Consultant bij uitdagend IT-bedrijf! - Eindhoven

Eindhoven

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor deze klant ben ik hard zoekende naar een ervaren en gedreven Microsoft Business Intelligence Consultant met meerdere jaren ervaring. Je zal terecht komen in een leuke en dynamische omgeving waarin je je samen met de andere seniors hoogwaardige oplossingen gaat bouwen in een professionele omgeving. Je zal je richten op de informatiebehoefte van de eindklant. Je begeeft je als consultant in deze functie veelal op het snijvlak van business en techniek. Je hoeft geen echte techneut te zijn en ook geen echte Business Consultant, als je daar tussenin balanceert ben je zeker geschikt voor de job.

De werkzaamheden in deze functie zijn:
• Het realiseren van, op Microsoft BI tools gebaseerde, BI oplossingen;
•Bepalen van de informatiebehoefte en dit vertalen naar pragmatische oplossingen;
•Zorg dragen voor gebruikersadoptie en begeleiding van de klant;
•Opstellen van verandertrajecten alsmede de waarborging hiervan.

lees meer

Functie-eisen – HBO/WO werk en denkniveau;
– Meerdere jaren ervaring met de Microsoft BI Stack: SSIS, SSAS, SSRS;
– Kennis van Microsoft producten in Azure (bijv. Data Factory);
– Kennis van PowerBI;
– Ervaring met SQL, ETL, Datamodellering, Datawarehousing, DAX en rapportagebouw;
– Een commerciele houding en goed ontwikkelde communicatieve- en adviesvaardigheden;
– Ervaring in C# is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving De organisatie staat bekend als één van de grotere spelers in de IT wereld. Sterker nog, de organisatie staat in de top 20 van organisaties met de meeste omzet dankzij hun slimme IT-oplossingen. Qua werkzaamheden ligt de focus voornamelijk op de digitale ontzorging van haar klanten. Ze zijn ervan overtuigd dat ICT ondersteunend is aan bedrijfsprocessen en dat de eindgebruiker daarin centraal staat. Vanuit die visie bieden ze vooruitstrevende, praktische en technische oplossingen om de bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Binnen de kaders van innovatieve softwareontwikkeling doet de organisatie net een streepje meer dan de concurrent en dat is ook wat ervoor zorgt dat eindgebruikers zo blij zijn met een organisatie als deze. De organisatie is actief in de Telecom sector waarbij ze de volgende kaders erg belangrijk vinden: veiligheid, communicatie, duurzaamheid en MVO, comfort, gezonde gebouwen en kostenreductie. De organisatie kent momenteel 75 personeelsleden en is voornamelijk actief binnen softwareontwikkeling in onder andere Microsoft en Citrix, wat binnen deze organisatie de meest gebruikte platformen zijn.Je zult hier als aanstaand collega heel goed opgevangen worden. Er is sprake van een goed inwerktraject en er is veel mogelijk kijkend naar doorgroei, waaronder het behalen van nieuwe certificaten alsmede de stimulatie van jouw eigen leercurve. Heb je je altijd al verder willen verdiepen in een tool maar nooit de tijd voor gehad bij je vorige werkgever? Hier wordt er graag met je meegedacht!

Energie en duurzaamheid project
De organisatie zet zich in om de CO2-uitstoot van organisaties te reduceren. Bedrijven verbruiken veel door middel van verlichting, verwarmen of koelen van ruimtes en gebruik van computers. Bedrijven doen er goed aan om deze kosten zo laag mogelijk te houden. Tevens zijn er afspraken gemaakt in Europa dat gebouwen in 2050 energieneutraal moeten zijn. Dit is een hele grote en complexe opgave waarbij technische innovatie, samenwerking en procesoptimalisatie een aanzienlijke rol spelen. De organisatie integreert deze duurzame energie oplossingen door technologische ontwikkelingen en overheidsrichtlijnen op de voet te volgen en biedt totaaloplossingen waarbij advies, ontwikkeling en realisatie met elkaar wordt gecombineerd. Hierdoor stijgt de waarde van het gebouw en wordt het comfort verbeterd.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier erg goed. Prima salaris, collectieve verzekeringen en pensioensregeling, lease auto en mobiel en tot slot veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Rense Leseman.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven