Vacature Uitstekende werkgever zoekt idem Data Scientist! - Utrecht

Utrecht

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je wordt hier een expert op het gebied van Data Science oplossingen maken, bieden en implementeren. Dit doe je natuurlijk als Data Scientist omdat je proces- en organisatieverbeteringen wilt creëren. Als Data Scientist kom je met prachtige BigData Solutions op de proppen en ga je op het snijvlak van business en IT opereren en zorg je ervoor dat er een IT-Realisatie tot stand komt. Daar heb je natuurlijk veel collega's voor waar je dit samen mee mag voltooien.

Dit doe je voornamelijk in de energiebranche waar je met slimme data oplossingen komt voor klanten en hierdoor value creëert. Bij dit bedrijf draait IT niet om IT maar juist om oplossingen te creeren en de mensen die deze oplossingen bieden (het draait dus om jou en je collega's).

Je zit hier met getalenteerde en ervaren professionals die zowel op business als IT-gebied hun mannetje staan. De ene keer werk je met R, Python, Kafka, Numphy, SciKit-learn, Pandas, R-Studio, SQl, NoSQL, Machine Learning, Deeplaerning, Predictive analytics etc. En de andere keer werk je met Power BI, Tableau of ClickView, ETL, Databases, Rapportages.

lees meer

Functie-eisen - Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding (Informatica, Wiskundige Informatica, Technische Informatica, Econometrie, etc.);
- Je hebt affiniteit met veel data en bent onderzoekend ingesteld;
- Je hebt affiniteit met Artificial Intelligence en Business Intelligence;
- Je hebt kennis van analyse tools en andere technieken;
- Je hebt kennis van Python, Kafka, Numphy, SciKit-learn, Pandas, R-Studio, SQl, NoSQL, Machine Learning, Deeplaerning, Predictive analytics, Splash, Sqoop, Flume, Java, Pig;
- Je hebt kennis van databases, Oracle, NoSQL, MongoDB.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor deze uitstekende organisatie zijn wij op zoek naar Nederlands sprekende Data Scientist die graag als consultant aan de slag willen gaan bij een werkgever die ook echt om zijn Data Scientist geeft! Je bent hier omringt door consultant collega's (55FTE) die veel kennis hebben en graag delen en je gaat dus projecten uit voeren bij externe klanten.Zij werken voornamelijk voor grote bekende klanten in de Energie branches. Waarin zij hun klanten in het gehele Data Driven Solutions traject ondersteunen en adviseren.Mijn klant merkt dat er in hun branche ontzettend veel Data is waar er prachtige Data oplossingen mee gemaakt en geïmplementeerd kunnen worden. Ze hebben ontzettend goed contact met de klanten waar zij mee werken en je zit daarom op het snijvlak van Business, IT en Data.Je komt terecht in een hele informele organisatie, waar openheid en eerlijkheid belangrijke kernwaarden zijn. Er is veel bespreekbaar qua opleidingsmogelijkheden en trainingen. Binnen de organisatie krijg jij je eigen coach toegewezen die samen met jou zal gaan kijken waar jouw ambities en wensen liggen. Samen met deze coach zul je een plan gaan opstellen voor de komende jaren. Binnen de organisatie hechten ze hier veel waarde aan en daarom pakken ze dit uitstekend aan!Daarnaast hechten zij ook veel waarde aan vakinhoud. Er zullen dus regelmatig trainingen, intervisies en netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd zodat jouw kennis up-to-date blijft.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn buitengewoon goed. Denk aan bijna 30 vakantiedagen, goede lease auto met tankpas die je privé kunt gebruiken, uitstekend salaris plus daarop riante bonussen, veel ruimte om nieuwe dingen bij te leren rondom Data Science en kennis te delen met je Data Science collega's. Je krijgt hier tevens een ruime onkosten vergoeding naast je loon en je krijgt de beschikking over goede hardware en een smartphone. Kortom eigenlijk alles wat jij nodig hebt om met plezier als Data Scientist aan de slag te gaan. De functie is deels intern op kantoor en deels op locatie bij de klant maar allemaal in de regio.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht