Vacature Ga jij een BI/data bijdrage leveren aan de energietransitie? - Best

Best

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat binnen een flexibele informele team, hecht samenwerken. Je kan snel schakelen, je bent ondernemend en je hebt passie voor techniek. Je snapt ook waarom energiebedrijven steeds vaker beslissingen nemen op basis van data. Volg je me nog? Mooi! Het zou fijn zijn als je kennis hebt van tools als: ‘Tableau, Kafka, SQL, Python, R, etc...’ Mocht je dit nog niet hebben dan is het geen ramp. Je zult er dan wel voor open moeten staan om kennis hierover op te doen. Dit geldt overigens ook voor het energiedomein!

lees meer

Functie-eisen – Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in elektrotechniek, wiskunde, informatica of iets vergelijkbaars;
– Je bent een teamplayer, je bent leergierig en deelt je kennis graag;
– Je kan CDCI werken;
–  Je kan werken met BigData, Data Science, Kafka, Spark, ML, DL;
– Je bent bekend met agile werken;
– Kennis van cloud is een pré;
– Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Zoals je als ongetwijfeld hebt meegekregen vanuit het nieuws of je directe omgeving, kampen we met een klimaatprobleem! We stoten te veel Co2 uit met als gevolg, de opwarming van de aarde. Wellicht heb je er nog niet bij stilgestaan, maar het analyseren en inzichtelijk maken van data is enorm van belang als we kijken naar de energietransitie. De klanten van deze organisatie zijn bezig met het visualiseren van data. Naast het visualiseren van data, zul je ook data moeten analyseren en daaruit waardevolle informatie halen. Dit doe je allemaal om het management te helpen om beslissingen te maken, gericht op de toekomst van de energiemarkt.Lijkt het je gaaf om jouw kennis en ervaring te gebruiken om een bijdrage te leveren aan de energietransitie?Lijkt het je gaaf om te werken aan innovatieve oplossingen? Dan is dit DE ideale baan voor jou!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Je komt te werken in een ervaren en gemotiveerde team, je krijgt voldoende begeleiding en doelgerichte trainingen, je zult je persoonlijk en professioneel ontwikkelen, je bent bezig met innovatieve opdrachten En het allerbelangrijkste: jij levert een bijdrage aan het verbeteren van onze planeet!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Ali Reza Ramezanpour Jahangiri.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Best Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Best