Vacature Java development vacature bij platte informele organisatie - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en de architectuur van de software die wordt gebouwd en onderhouden. Naast het zelf ontwikkelen van de systemen werk je in een klein team van ontwikkelaars. Daarnaast ondersteun je de testers en het beheer bij het in productie brengen van systemen. Tevens worden er kleinschalige research en development projecten uitgevoerd om de toepasbaarheid te beoordelen.Als Java developer ga je hier intern aan de slag met de nieuwste technieken om kwaliteitssoftware te maken. Er is een grote mate van eigen inbreng en vrijheid binnen de IT afdeling van dit bedrijf en er heerst een sterke no-nonsens cultuur. Je komt te werken in een team van  professionele en sympathieke collega's. Het is belangrijk dat je naast Java en Scrum ervaring vooral iemand bent waar het prettig mee samenwerken is.

Normaal gezien worden er bij deze organisatie alleen mensen aangenomen met 6 of meer jaren ervaring met Java, echter voor deze rol zal de lat iets minder hoog liggen en dit is een uitgelezen kans voor elke Java ontwikkelaar die wil groeien om in te stromen bij dit bedrijf. Vanuit daar zijn er groeimogelijkheden om door te groeien naar een rol van Java consultant in de toekomst. Je kunt binnen dit nieuwe Java team straks bogen op jaren van ervaring welke aanwezig is bij je zeer ervaren Java collega's. Op die manier kan je een hoop leren. Zowel op Java technisch vlak echter ook in klantcontact.

lees meer

Functie-eisen – HBO/WO opleiding afgerond.
– Minimaal 2 jaar ervaring als Java ontwikkelaar.
– Kennis van Spring, Hibernate en SQL.
– Bereid tot het behalen van certificeringen.
– Communicatief vaardig.
Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een goede klant van ons zijn wij op zoek naar ervaren JAVA developers om projecten uit te voeren bij externe klanten.Zij werken voornamelijk voor grote bekende klanten in de finance en telecom branches. Waarin zij hun klanten in het gehele testtraject ondersteunen en adviseren.Je komt terecht in een hele informele organisatie, waar openheid en eerlijkheid belangrijke kernwaarden zijn. Er is veel bespreekbaar qua opleidingsmogelijkheden en trainingen. Binnen de organisatie krijg jij je eigen coach toegewezen die samen met jou zal gaan kijken waar jouw ambities en wensen liggen. Samen met deze coach zul je een plan gaan opstellen voor de komende jaren. Binnen de organisatie hechten ze hier veel waarde aan en daarom pakken ze dit uitstekend aan!Daarnaast hechten zij ook veel waarde aan vakinhoud. Er zullen dus regelmatig trainingen, intervisies en netwerkbijeenkomsten worden georganiseerd zodat jouw kennis up-to-date blijft.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
De arbeidsvoorwaarden zijn buitengewoon goed. Denk aan bijna 30 vakantiedagen, goede lease auto met tankpas die je privé kunt gebruiken, uitstekend salaris plus daarop riante bonussen, veel ruimte om nieuwe dingen bij te leren rondom Java en kennis te delen met je Java collega's. Je krijgt hier tevens een ruime onkosten vergoeding naast je loon en je krijgt de beschikking over goede hardware en een smartphone. Kortom eigenlijk alles wat jij nodig hebt om met plezier als Java ontwikkelaar aan de slag te gaan. De functie is deels intern op kantoor en deels op locatie bij de klant maar allemaal in de regio.

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam