Vacature Junior ASP/C# Dev gezocht die flinke stappen wil maken! - Den Haag

Den Haag

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij zal terechtkomen op deze ontwikkelafdeling. Zowel bedrijfswijd als binnen de ontwikkelafdeling heerst een informele sfeer. Er is sprake van korte lijnen en heldere communicatie. Dit zorgt ervoor dat jij als Junior in deze organisatie optimaal begeleid gaat worden. Je komt onder de vleugels van meerdere ervaren software ontwikkelaars te werken, waardoor je elke dag iets leert. Hierdoor zal je flinke stappen kunnen maken en groei je in hoog tempo uit van een Junior developer, naar een Medior en hopelijk even snel door naar een Senior. 

Je krijgt hier te maken met alle facetten van Microsoft Development. De applicaties die hier gebouwd worden zijn bijna allemaal webbased, dus je zal in eerste instantie veel met ASP.NET, in combinatie met C# en daarachter een SQL database, werken.

Er wordt hier met zowel nieuwe als oude technieken gewerkt. Zo zijn zij bezig met het omzetten van een oudere applicatie, geschreven in VB.NET, naar de nieuwste versie van C#. Dit betekent dat je dus met zowel nieuwe Microsoft als oudere Microsoft technieken werkt. Dit maakt de functie heel breed, waardoor je uitstekend leert werken met alle aspecten van Microsoft Development en dit zorgt er weer voor dat jij zonder meer gaat uitgroeien tot een expert op het gebied van Microsoft Development.

Verder worden hier intern ook tools/frameworks gebouwd die vervolgens weer gebruikt worden door de ontwikkelaars zelf voor het verbeteren van de processen. Andere technieken die gebruikt worden zijn jQuery en Bootstrap. Uiteraard kun je hier ook mee werken, mocht je hier interesse in hebben.

Kortom, ben jij op zoek naar een hele diverse en uitdagende functie, waarbij jij gaat uitgroeien tot een expert op het gebied van Microsoft Development? Solliciteer dan snel!

lees meer

Functie-eisen - Je hebt een afgeronde IT-gerelateerde MBO, HBO of WO opleiding;
- Je hebt 0 tot één jaar werkervaring;
- Je hebt al enige ervaring met Microsoft Development, door opleiding of door werk;
- Je wilt graag leren en flinke stappen maken;
- Je ben communicatief sterk.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Ben jij net klaar met je IT-gerelateerde opleiding en op zoek naar je eerste functie als ASP.NET/C# Developer? Wil jij je graag voor langere tijd binden aan een organisatie, zodat jij alle kneepjes van het vak kan leren en door kan groeien tot een expert op het gebied van Microsoft Development? Dan ben je bij mijn opdrachtgever aan het juiste adres!Bij mijn opdrachtgever wordt in een Scrumteam gewerkt aan intern ontwikkelde producten. Sinds hun oprichting, inmiddels al vele jaren geleden, zijn zij bezig met het bouwen van een softwarepakket gericht op geldzaken. Zo kunnen eindklanten met het softwareproduct van jouw potentieel nieuwe werkgever hun (online) betalingsverkeer en alles daaromheen, van betaalapparaten en het installeren daarvan, tot de administratie van transacties, regelen.Inmiddels zijn zij met hun producten uitgegroeid tot één van de grootste spelers in deze branche. Zij leveren hun diensten en producten binnen Nederland, maar ook ver daarbuiten. In totaal werken er momenteel ongeveer 15 mensen binnen de organisatie, waarvan er vijf de ontwikkelafdeling vormen. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Indien jij de Junior blijkt die gezocht wordt, krijg je een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en legendarische uitjes! Daarnaast krijg je hier de kans om dankzij professionele begeleiding keihard door te groeien. Hierdoor ligt de arbeidsmarkt straks aan jouw voeten!

lees meer

Overige info Meer info
Bel 088-8833060 voor contact met Bob van der Zwan.
Contactpersoon Dhr. Recruitment Team CareerValue
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Den Haag