Vacature .Net developer gezocht voor marktleider in omgeving Zwolle

in Zwolle

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je werkt hier in een informeel bedrijf waar je als .Net developer binnen een scrumteam verder bouwt aan nieuwe en bestaande systemen. Als onderdeel van dit team mag je elke dag werken met de nieuwste technieken in een scrumteam van hoog niveau.  Als developer werk je hier in een open werksfeer waarbij er van je verwacht wordt dat je je eigen visie niet onder stoelen of banken steekt. 

Je potentiële nieuwe werkgever ligt tegenover een klein park gelegen dus in de pauze is er de mogelijkheid om even een rondje te lopen. Op donderdag en vrijdag kan je er zoals veel collega's voor kiezen om loempia’s of een frietje te eten en op vrijdag is er uiteraard een VrijMiBo.

lees meer

Functie-eisen – Je hebt HBO werk en denk niveau
– Je hebt veel ervaring met C#.NET
– Je hebt ervaring met HTML(5), ASP.NET MVC en AngularjS
– De volgende eigenschappen typeren jou: meelevend, enthousiast, zelfstandig en stabiel
– Een verantwoordelijkheidsgevoel voor kwaliteit richting de klant is voor jou vanzelfsprekend
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf maakt al sinds de jaren tachtig innovatieve oplossingen op het gebied van vrijetijds- besteding. Al jaren worden voor uiteenlopende klanten de meest complexe processen vereenvoudigd. Mooie voorbeelden hiervan zijn een selfservice kassasysteem voor een groot zwemparadijs in Nederland en een ‘slim’ lockersysteem voor een bekend pretpark. Onze klant is telkens bezig om steeds weer te innoveren, hierdoor zijn ze al jaren succesvol en één van de grote spelers binnen Nederland.    

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Dit bedrijf biedt een goed salaris, bonusregeling, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden en uiteraard een uitstekende laptop.

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwolle