Vacature Software developer: uitdagend, creatief werk & veel vrijheid - Delft

in Delft

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je komt binnen een multidisciplinair Scrum-team te werken en je weet wat dit inhoud om van waarde te kunnen zijn. Je levert samen met het team na twee weken een werkend product op. Samen met het team ligt de focus op het verbeteren van de kwaliteit van de code en op een strakke samenwerking. Daarnaast zie je dé kans om feedback te ontvangen en te geven met betrekking tot code reviews. Het schrijven van code is jouw eerste natuur en je kan meer! Je wilt namelijk betrokken zijn bij het gehele proces: van klantwens tot implementatie.

lees meer

Functie-eisen - HBO/WO opleiding afgerond met voorkeur in de richting van Informatica;
-
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Ervaring met object georiënteerd ontwikkelen (bijv. Java, APEX of C#)
- Kennis van en ervaring met Scrum en GIT;
- Ervaring in front-end ontwikkeling met HTML, CSS, Javascript
- Communicatief en sociaalvaaridg.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Voor een klant van mij ben ik op zoek naar een software developer met minimaal 5 jaar werkervaring. Zij maken onafhankelijke en complete applicaties voor het werven, inhuren en administreren van arbeid. Zij werken voor grote nationale en internationale organisaties in diverse branches. Dit bedrijf richt zich continu op innovatie, zowel van hun producten als innovatie binnen de arbeidsmarkt. Om deze innovatie te bevorderen is er regelmatig ruimte om te werken aan eigen projecten, zodat er nieuwe technologieën uit geprobeerd kunnen worden. Je komt terecht in een informele organisatie met ongeveer 30 medewerkers. Er zijn regelmatig bedrijfsuitjes en de lunch wordt verzorgd.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Mijn klant biedt een marktcomform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid in een informele werkomgeving. Ook krijg je veel mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen.

lees meer


  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Delft