Vacature Top PHP-ers gezocht voor fijne organisatie! - Dalfsen

in Dalfsen

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V.
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Je gaat hier samen met je team de bestaande PHP applicaties verder ontwikkelen en ook voor een groot deel volledig nieuwe applicaties bouwen. Voor het grootste deel zullen de werkzaamheden zich op de back-end richten maar er zullen ook front-end werkzaamheden gedaan worden. De verhouding zal hierbij 80/20 zijn.

Ze zijn binnen het team bezig om te werken met Scrum en ze willen dit steeds verder uit rollen in de organisatie. Het is een pré als je Scrum ervaring hebt maar geen eis.

 

lees meer

Functie-eisen - Je beschikt als PHP ontwikkelaar over HBO werk en denk niveau
- Je bent communicatief vaardig 
- Je hebt minimaal enkele jaren ervaring met PHP en kunt Object georiënteerd (OO) werken
- Je hebt als PHP developer interesse in nieuwe en bestaande technologie

 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is al bijna 15 jaar bezig om voor verschillende opdrachtgevers technische websites en webapplicaties te bouwen. Hierbij kan gedacht worden aan volledig geïntegreerde applicaties waar belangrijke content bewaard en verwerkt wordt. Klanten van deze organisatie zijn vaak werkzaam in de mediasector en stellen hoge eisen aan de oplossingen die geleverd worden. Verspreid over verschillende afdelingen werken er ongeveer 15 mensen hard op een informele manier aan de producten en diensten van dit bedrijf.Bij onze opdrachtgever werken op het moment 5 developers. Je komt dus terecht in een omgeving waarbij je als persoon ook echt onderdeel zal worden van het bedrijf. Ook krijg je hier als developer zeker 2 dagen per maand de tijd en ruimte om zelf nieuwe technieken te ontdekken en te onderzoeken of deze implementeerbaar zijn binnen je team. 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Zowel prima primaire alsmede secundaire arbeidsvoorwaarden! Het salaris is afhankelijk van ervaring.

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Dalfsen